logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Navigatie
Inhoudsopgave
Algemeen
Instellingen en Profiel
Berichten lezen en plaatsen
YetAnotherForum.NET Help
Bijlagen en afbeeldingen

OM een bestand bij een bericht te voegen, moet je de normale 'Plaats Antwoord', of 'Nieuw Topic' pagina's gebruiken en niet 'Snel Antwoord', of 'Voeg bijlage bij' knop bij een bestaand bericht.

Op deze pagina, onder het berichtvak, staat een aankruisvakje 'Bestanden bijvoegen bij dit bericht?'. Als je klikt op de 'Plaats Bericht' knop, wordt je gestuurd naar de Bijlagen-pagina, waar je bestanden kunt uploaden.

Om een bestand van je computer te uploaden, klik je op de 'Selecteer' knop en zoek je het bestand op. Als je het bestand gevonden hebt, klik je op 'Upload'.

Als het bestand is geupload, verschijnt de bestandsnaam in de Upload-sectie. Je kunt dan op 'Terug' klikken om terug naar het topic te gaan.

Wat voor bestanden kan ik uploaden? Hoe groot mogen deze bestanden zijn?

In het Bijlagen-scherm vind je een lijst met toegestane bestandstypen. Er kan een quotum ingesteld zijn aan het aantal bestanden dan je mag uploaden.

Hoe kan in een afbeelding bij een bericht voegen?

Als je een afbeelding hebt geupload als bijlage, wordt er automatisch een pictogram van gemaakt en getoond in het bericht, met een link naar het volledige formaat.

Als je een afbeelding wilt gebruiken, die op een andere server staat, dan kun je de volledige URL naar de afbeelding in het bericht plakken (dus niet de URL naar de website, of pagina waar de afbeelding op getoond wordt), en vervolgens klik je op 'Voeg afbeelding toe'-icoon of je zet [img] voor de URL en [/img] erachter. Let erop, dat je geen spaties aan het begin of aan het eind van de URL hebt, want anders wordt de afbeelding niet goed getoond.