logo
Welkom gast! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Navigatie
Inhoudsopgave
Algemeen
Instellingen en Profiel
Berichten lezen en plaatsen
YetAnotherForum.NET Help
Albums

Als de beheerder de Album-functie heeft aangezet en je bent een gebruiker die Albums mag maken, dan kun je albums maken die aan je profiel worden gelinkt. Je kunt Albums aanmaken in je Persoonlijke Configuratiescherm, door te klikken op de 'Bewerk Albums' link, en vervolgens op 'Nieuw Album'. Hoeveel albums je mag maken en hoeveel afbeeldingen daarin mogen, hangt af van de instellingen die de Beheerder heeft gemaakt voor de Gebruikersgroep(en) waar je lid van bent.

Elk album kan een titel hebben en je kunt er een kaft aan toevoegen (een afbeelding uit het album), of een willekeurige afbeelding voor gebruiken. En je kunt een onderschrift maken voor elke afbeelding van het album.

Hoe kan ik afbeeldingen uploaden?

Als je op de Album Toevoegen/Bewerken pagina bent, kun je een afbeelding op je computer selecteren en vervolgens klikken op 'Uploaden' om het aan het album toe te voegen.

Je hebt de keuze om elke afbeelding een onderschrift te geven en om één afbeelding als kaft in te stellen, die getoond zal worden in je publieke profiel. Om een Album te verwijderen, de titel te bewerken, afbeeldingen toe te voegen of te bewerken, klik je op 'Bewerken'. Om een onderschrift van een afbeelding te bewerken, klik je op de tekst onder de afbeelding. Als je een kaft wilt bewerken, klik je op de knop onder de kaft.