Adverteren

Adverteren

Bedankt voor je interesse in het adverteren op CarpFeeling.com. CarpFeeling is een initiatief dat in 2008 is opgericht door gepassioneerde karpervissers. Inmiddels is onze website, samen met onze social media kanalen, uitgegroeid tot één van de grootste karper communities van de BeNeLux.

Onze website wordt dagelijks voorzien van nieuwe content, die door duizenden karpervissers wordt gelezen. Denk hierbij aan de laatste producten op de markt, nieuwtjes, tips, blogs, verhalen, artikelen, reviews en filmpjes. Er is op CarpFeeling voor een ieder wat wils.

CarpFeeling heeft een ‘intuïtieve’ website die zowel op je computer, tablet en smartphone werkt zoals het eigenlijk altijd zou moeten: snel en overzichtelijk. Onze content is voor iedereen gratis toegankelijk en niet verborgen achter betaalde abonnementen. Iedere bezoeker krijgt dezelfde informatie onder ogen en dat maakt onze website een uitstekende plek om jouw doelgroep te bereiken. 

Een selectie van bedrijven die je voor zijn gegaan

Bereik jouw doelgroep door te adverteren op CarpFeeling

CarpFeeling biedt veel mogelijkheden om te adverteren en om jou als adverteerder te helpen je bedrijf te promoten en te groeien. Hieronder vind je een overzicht van onze bezoekersaantallen. Dit zijn gemiddelden van de laatste 3 jaren. Ben je benieuwd naar andere cijfers, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

• Gemiddeld aantal van 63.000 sessies per maand
• Gemiddeld aantal van 98.500 pageviews per maand

Facebook: 14.600 volgers
• Instagram: 4.000 volgers
Youtube: 2.800 abonnees

Bezoekersaantal CarpFeeling

Statistieken vanaf januari 2020 t/m 31 december 2020

Voordelige media pakketten

De mogelijkheden voor het adverteren op CarpFeeling zijn dus erg breed. Wij bieden zowel vastgestelde advertentiepakketten die aansluiten bij een klein of groot budget, als maatwerk. Wij praten je daarom graag bij in een persoonlijk gesprek, waarbij we jouw wensen kunnen omzetten in een passend voorstel voor het beste resultaat. Bij CarpFeeling zijn we open en eerlijk over de mogelijkheden en de prijzen. Daarom hebben we geen afgeschermde brochure, maar vind je de prijzen voor het adverteren gewoon op onze website. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

100 euro p/m
Small


Dit is het ideale startpakket om jouw bedrijf en/of producten in de spotlights te zetten. Jouw banners zijn zichtbaar op de meeste plekken op CarpFeeling.com en worden door alle bezoekers gezien.

Small banner?
Medium banner?
Meer over pakket Small
150 euro p/m
Medium


Met Medium pakket bestaat uit drie opvallende banners die ad-random worden getoond op de volledige website. Daarnaast bevat dit pakket maandelijks 1 partnerbijdrage waarin (nieuwe) producten gepromoot worden.

Small banner?
Medium banner?
Large banner?
1 Partnerbijdrage?
Meer over pakket medium
250 euro p/m
Large


Ons Large advertentiepakket is het toppakket uit ons assortiment. Het bevat al onze banners om jouw bedrijf en/of product bij al onze bezoekers onder de aandacht te brengen. Daarnaast bevat het pakket twee partnerbijdragen waarmee (nieuwe) producten uitstekend gepromoot worden.

Small banner?
Medium banner?
Large banner?
XL banner?
2 Partnerbijdragen?
Meer over pakket Large

Advertorials, reviews of complete campagnes?

Naast onze standaard pakketten zijn er nog diverse andere mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Hieronder vind je welke mogelijkheden we je kunnen bieden. 

Partnerbijdrage – 50 euro

Met een partnerbijdrage (advertorial) op CarpFeeling kan je nieuws en/of nieuwe producten gemakkelijk tonen aan een groot publiek. De partnerbijdragen hebben een prominente plek op onze website en komen diverse malen terug in ons design. Naast het plaatsen van de partnerbijdrage op onze website, delen we deze ook op onze social media kanalen en in onze wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast zullen er per partnerbijdrage minimaal twee backlinks worden geplaatst naar jouw website, dit helpt bij de vindbaarheid van de website via zoekmachines.

Bekijk de onderstaande partnerbijdragen als voorbeeld:

Review – 75 euro

Een review van jouw product door de CarpFeeling crew is een geweldige manier om het product in beeld te brengen. Onze website bevat tientallen eerlijke reviews die al vele karpervissers hebben doen besluiten om een product aan te schaffen. Het testen van het product en het schrijven van de review neemt vaak veel tijd in beslag, vandaar dat we hier een schappelijke vergoeding voor vragen. Ook hier geldt dat er in een review minimaal twee backlinks worden geplaatst naar jouw website. Dit helpt bij de vindbaarheid van de website via zoekmachines.

Hieronder vind je de meest recente reviews als voorbeeld.

Mailing – 100 euro

Bij CarpFeeling sturen we wekelijks een nieuwsbrief uit naar onze volgers. In die nieuwsbrief tonen we de meest recente updates en artikelen. Wij bieden de mogelijkheid om in deze nieuwsbrief aandacht aan jouw product te geven. Hiermee bereik je een andere doelgroep, waarmee meer karpervissers bekend raken met jouw product.

Je bent op zoek naar maatwerk?

De mogelijkheden voor het adverteren op CarpFeeling zijn dus breed. Wij bieden zowel vastgestelde advertentiepakketten die aansluiten bij een klein of groot budget, als maatwerk. Wij praten je daarom graag bij in een persoonlijk gesprek, waarbij we jouw wensen kunnen omzetten in een passend voorstel voor het beste resultaat.

    captcha