Materiaal

Materiaal

Advertentie:

Advertentie:

The Carp Specialist
Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Materiaal voor het Karpervissen

De gemiddelde karpervisser heeft er een schuur vol van. We hebben het dan natuurlijk over het materiaal dat we gebruiken voor het vissen op karper. Er is ontzettend veel materiaal verkrijgbaar voor onze hobby en voor ieder item is wel een doosje of tasje ontworpen. Een deel van al dit materiaal is echt noodzakelijk is voor het vangen van karper. Denk daarbij aan essentiële items als hengels, molens, vislijn, haken en andere end tackle. Het andere deel is meer bedoeld om ons verblijf aan de waterkant comfortabeler te maken. We hebben het dan natuurlijk over items als een stoel, bivvy, stretcher, trolley en vele andere luxe zaken.
 
Welk en hoeveel materiaal je nodig hebt is sterk afhankelijk van je visserij. Als penvisser zal je simpelweg minder spullen nodig hebben dan wanneer je een week naar het buitenland vertrekt en non-stop aan de waterkant verblijft. In dat laatste geval komen veel meer materialen om de hoek kijken, zoals voerboten, rubberboten, elektromotoren, accu’s en fishfinders. Om nog maar te zwijgen over luggage, kleding en bijvoorbeeld hoofdlampen. En dat is slechts het topje van de ijsberg!
 
Sinds de start van CarpFeeling in 2008 hebben we je altijd zo goed mogelijk willen informeren over de verschillende (nieuwe) materialen voor het karpervissen. In onze nieuwsrubrieken lees je daarom regelmatig over de laatst verschenen items. Ook plaatsen we regelmatig reviews van materialen op onze website. Dat doen we zodat jij weet waar je aan toe bent als je iets wilt kopen en of een product past bij jouw visserij en wensen.
 
Bij CarpFeeling houden je op de hoogte van de trends en laten je kennis maken met nieuwe merken en items. Welk type visserij jij ook beoefent, op CarpFeeling vind je informatie die je kunt gebruiken om jouw materialen nog verder naar wens samen te stellen.