Partner bijdrage

Partnerbijdragen

Advertentie:

CC Moore

Advertentie:

CC Moore

Samenwerkingen met CarpFeeling

Onze partners hebben ons vaak leuk en interessant nieuws te melden. Denk bijvoorbeeld aan de release van een nieuwe boilie, end tackle, lijn of een nieuwe bivvy. Vaak gaan die berichten gepaard met informatieve artikelen waarin vissers vertellen over het gebruik van deze producten en/of hun visserij. De berichten van onze partners krijgen daarom een plekje op deze pagina. 
 
Onze website en aangesloten social media kanalen worden dagelijks door duizenden karpervissers bezocht. Daar zijn wij natuurlijk mega trots op en dat willen we nog jaren blijven volhouden. Je zult vast ook begrijpen dat het onderhouden en ontwikkelen van onze website ook kosten met zich meebrengt. Voor niets gaat de zon op en wij willen dat iedereen onze website gratis kan blijven bezoeken. Bij ons zal je daarom geen abonnement af hoeven sluiten om onze artikelen te lezen. Nu niet en in de toekomst niet! Om er voor te zorgen dat onze kosten wel betaald worden werken wij daarom samen met diverse bedrijven uit de hengelsportbranche. De partnerbijdragen op deze pagina bevatten daarom misschien wat meer ‘reclame’ dan anders, maar dat zorgt er wel voor dat ons initiatief kan blijven bestaan. 
 
Heb je zelf interesse om een samenwerking met CarpFeeling aan te gaan? Klik dan hier voor meer informatie over het adverteren op CarpFeeling. Wil je niet adverteren, maar zou je wel een vrijwillige donatie aan onze website willen doen? Klik dan hier.