Algemeen

Algemeen

Advertentie:

Nash Tackle

Advertentie:

Nash Tackle
Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Nieuws over Karpervissen

Sinds de oprichting van onze website in 2008 hebben we je altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het gebied van karpervissen. Onze terugkerende nieuwsrubrieken ‘Random Nieuws’ (gestopt) en de ‘News Flash‘ staan iedere twee weken vol met nieuwe producten, wateren en andere interessante nieuwtjes die je gezien moet hebben. Daarbij richten we ons trouwens niet alleen op nieuws van onze partners, maar brengen we onafhankelijk verslag uit zodat je echt alles te zien krijgt! Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste beursinformatie, bijzondere vangsten en de meest opmerkelijke records.
 
Ook de liefhebbers van fotografie kunnen op deze pagina terecht. In onze terugkerende rubrieken Facebook’s Finest (klik hier voor onze Facebookpagina) en Insta’s Finest (en hier voor onze Instagram) houden we je namelijk op de hoogte van de mooiste foto’s die we tegenkomen op social media. Met iedere week een prachtige selectie en de kans dat ook jouw mooiste foto’s door ons worden gevonden. Vergeet daarom niet om #carpfeeling te gebruiken bij jouw posts op social media.
 
Last but not least, we hebben ook goed nieuws voor de liefhebbers van winacties en mooie prijzen. Met grote regelmaat organiseren we namelijk gave winacties. Dat doen we in de meeste gevallen samen met onze partners. Daarbij worden prachtige prijzen weggegeven op onze website en social media pagina’s. In de afgelopen jaren hebben we al veel karpervissers blij mogen maken met een prachtige prijs, dus vergeet die pagina’s niet te volgen!
 
Je ziet het, voor nieuws over het vissen op karper moet je onze website zeker in de gaten houden? Heb je zelf een gaaf nieuwtje gezien waar we nog niets over hebben geschreven? Meld hem dan via ons tipformulier en wellicht staat het nieuwtje binnenkort te shinen in een nieuwe editie van onze News Flash.