Video

Video

Advertentie:

CC Moore

Advertentie:

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Filmpjes over het vissen op Karper

Naast de honderden geschreven artikelen die je op CarpFeeling kunt lezen, hebben we ook vele interessante en sfeervolle karperfilmpjes op onze website staan. Want zeg nu zelf: wat is er relaxter dan lekker onderuit op de bank of stretcher een filmpje kijken over het karpervissen? Daarmee kan je in de bivvy nog even snel kijken hoe je die ene rig moet knopen. Of natuurlijk de stille uurtjes vullen tijdens een regenachtige visdag of weekend op de bank met de partner 😉 De vele karperfilmpjes die je hier kunt bekijken staan boordevol met informatie over technieken, tactieken, materialen, rigs, systemen en aas en bieden je honderden uren aan kijkplezier!
 
Bij CarpFeeling maken we regelmatig zelf video’s over het vissen op karper. Daarbij geven we je praktische tips om je te helpen meer karper te vangen. Ook reviewen we regelmatig materialen en betaalwateren, zodat jij weet waar je aan toe bent als je iets koopt of wilt boeken. Daarnaast laten we je bijvoorbeeld zien hoe je zelf je molens kunt onderhouden en hierdoor langer van materiaal kunt genieten. Kijk je liever naar de avonturen van onze crewleden? Check dan zeker even de videoblogs, waarin ze vertellen over hun (eigen) visserij in binnen- en buitenland. 
 
Naast onze eigen video’s vind je op CarpFeeling veel karperfilmpjes van onze partners en bezoekers. Denk bijvoorbeeld eens aan de vele sfeervolle en informatieve video’s van Nash Tackle en de avonturen op betaalwateren van o.a. The Carp Specialist. Natuurlijk is er ook ruimte voor interessante aasvideo’s van o.a. CC Moore en de populaire Masterclass series van Korda. Wat voor visserij je ook beoefent en welke wateren je ook bevist… op deze pagina vind je allerlei interessante en vermakelijke karperfilmpjes die je helpen bij jouw favoriete visserij. 
 
Wij wensen je veel kijkplezier!