Rigs & Systemen

Rigs & Systemen

Advertentie:

Nash Tackle

Advertentie:

Nash Tackle
Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Partnerbijdragen

Rigs & Systemen voor het vissen op karper

Goede rigs en systemen zijn enorm belangrijk bij het succesvol vissen op karper. Ze maken het verschil tussen wel of niet vangen. Om een karper te haken moet de haak namelijk direct en goed prikken bij een aasopname. Daarvoor zal je gebruik moeten maken van goede en scherpe onderlijnen, want door een slecht indraaiende of botte haak zullen je kansen sterk afnemen. Op CarpFeeling staan tientallen goede onderlijnen voor het vissen met bodemaas en pop-ups voor je uitgelegd. Bij iedere rig laten we je in een stap voor stap uitleg zien hoe je zelf deze karper rig knoopt en kunt inzetten in jouw visserij.
 
Naast de juiste locatie en goed aas is ‘de laatste meter’ een essentieel onderdeel van je aanpak. Hier vallen niet alleen je rigs onder, maar ook de systemen en montages die je gebruikt. Bij CarpFeeling vinden we het erg belangrijk dat je met visveilige systemen en montages vist. We willen natuurlijk dat je zoveel mogelijk karper vangt, maar ook dat de vis het systeem kwijt kan raken als je per ongeluk een keer een vis verspeelt door lijnbreuk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoe voorzichtig je ook bent, soms kan je er echt niets aan doen. In onze tutorials laten we je stap voor stap zien hoe je zelf visveilige systemen voor het vissen op karper maakt. Door allemaal gebruik te maken van deze visveilige montages verkleinen we de kans dat karpers beschadigen. Dat willen we toch allemaal?!
 
Met tientallen artikelen over rigs en systemen is CarpFeeling dé plek om je op weg te helpen met jouw onderlijnen en rigs voor karper. Maak je zelf gebruik van een goede onderlijn of systeem die nog niet op onze website staat? Tip ons dan en wellicht staat jouw bijdrage binnenkort online. 
 
Veel plezier met knopen en vissen!