Chasing ‘Gunther Poelmans’

Chasing Gunther Poelmans

In het videoproject ‘Chasing’ neemt CarpFeeling auteur Kevin Verelst je mee in de voetsporen van bekende en onbekende vissers. Hierbij volgt hij de visser in zijn visserij en probeert hij die visserij zo goed en puur mogelijk in beeld te brengen. In deze vierde aflevering van ‘Chasing’ volgt Kevin niemand minder dan Gunther Poelmans tijdens zijn visserij op een Duits water. Gunther heeft al menig (grote) karper in België en Frankrijk gevangen, maar heeft zijn focus verlegd naar het Duitse land. Deze visserij heeft hem zeker geen windeieren gelegd.

 

Advertentie:

Nash Tackle  Geniet mee van nog nooit eerder vertoonde beelden van ‘Poeli’ zijn Duitse avonturen en neem ook zeker eens een kijkje op de website van Poeli voor misschien wel een gelikt nieuw setje hengels of een ander accessoire: www.poelisrods.be

Bekijk ‘Chasing Gunther Poelmans’ nu

Deze gloednieuwe aflevering is nu te vinden op onze YouTube pagina. Hier vind je overigens nog veel meer gave video’s, waaronder ook de andere delen van deze serie. Klik op de onderstaande afbeelding om rechtstreeks naar de video te gaan op YouTube.

Chasing Gunther Poelmans
Bekijk de aflevering nu op ons YouTube kanaal (klik op de afbeelding)
 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *