Chasing ‘Jordy Laeveren’

Chasing Jordy Laeveren

In zijn gloednieuwe videoproject ‘Chasing’ neemt CarpFeeling auteur Kevin Verelst je mee in de voetsporen van bekende en onbekende vissers. Hierbij volgt hij de visser in zijn visserij en probeert hij die visserij zo goed en puur mogelijk in beeld te brengen. In deze eerste aflevering van ‘Chasing’ staat Jordy Laeveren centraal. Deze karpervisser zou je mogelijk kunnen kennen van het Instagramaccount @jordyjasmienfishingteam waarop hij samen met zijn vriendin hun visavonturen deelt.

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Oorspronkelijk zou dit weekend natuurlijk in het teken staan van de grootste karperbeurs van Europa, Carp Den Bosch, maar deze is door de onzekere covid-19 maatregelen geannuleerd. We snappen dat je misschien graag naar de beurs was gegaan, maar als alternatief hebben we deze video vandaag uitgebracht zodat je toch even met het karpervissen bezig kan zijn 🙂

Bekijk ‘Chasing Jordy Laeveren’ nu!

Deze eerste aflevering van dit nieuwe project staat nu online op ons YouTube kanaal. Klik op de onderstaande afbeelding om ‘Chasing Jordy Laeveren’ nu te bekijken.

Kevin Verelst - Chasing #1 Jordy Laeveren
Bekijk Chasing Jordy Laeveren op onze YouTube pagina

In 2022 zullen we meer gave karper video’s gaan maken vol met tips, tricks en gave avonturen. Wil je hier niets van missen? Abonneer je dan nu op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *