Happy new year!

Happy new year - oliebollen

Het nieuwe jaar is onderweg en voor veel vissers betekent dat automatisch dat er frisse plannen zijn om de visserij te gaan uitoefenen. Nieuwe wateren, nieuwe targets of gewoon lekker knallen op bekende gronden. Misschien ben je wel van plan om je visserij helemaal om te gooien en juist iets nieuws te gaan proberen… het kan allemaal!

 

Advertentie:

Nash Tackle  



Als vaste bezoeker van CarpFeeling is het je vast niet ontgaan dat het afgelopen jaar onze activiteit wat lager was dan je van ons gewend bent. We stonden niet op de beurzen en plaatsten wat minder artikelen dan voorheen. De reden daarvoor is simpel: voor een groot deel van de CarpFeeling crew is 2023 een extreem druk jaar geweest en werd er minder gevist dan we zouden willen. Maar goed nieuws, we hebben lekker energie kunnen bijtanken en zijn klaar voor het nieuwe jaar. In 2024 mag je dan ook gewoon weer gloednieuwe artikelen, reviews, (product)nieuwtjes, video’s en tips & tricks van ons verwachten!

Namens de CarpFeeling crew wensen we jullie een gezond, mooi en visrijk 2024 toe! Dat er maar veel persoonlijke doelen worden behaald en records mogen sneuvelen.

Veel lees- en visplezier!

 

Advertentie:

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *