Kolibri rubberboten, veelzijdig en scherp geprijsd!

Kolibri rubberboten

Karpervissen is populair en jaarlijks komen er meer mensen bij die onze hobby delen. Een nadeel hiervan is dat ook de waterkanten steeds drukker worden. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer karpervissers ervoor kiezen om op zoek te gaan naar ruimte en vrijheid en te vissen vanuit een boot. Een vaste boot is voor enkelen een goede optie, maar heeft ook zijn beperkingen zoals kosten voor de ligplaats, stalling, onderhoud en natuurlijk de aanschaf. Een zeer interessant alternatief is het vissen vanuit een rubberboot die je na het vissen eenvoudig kunt opruimen voor de volgende sessie.

Vooral op het vissen zoals grotere wateren, zoals meren en waterstelsels is het vissen met een rubberboot met motor ideaal. Zo is een fluistermotor zeer stil tijdens het varen naar je favoriete plek en neemt het weinig ruimte in beslag. Bij Bootman hebben we een breed assortiment aan rubberboten en motoren, die we ook als set aanbieden zodat je direct aan de slag kunt. Voor karpervissers adviseren we de karperboten van Kolibri.

De Kolibri rubberboten zijn ideaal voor de karpervisserij

Verschillende opties van de Kolibri boten

De Kolibri karperboten onderscheiden zich door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de vele opties. De karperboten zijn standaard voorzien van 5-laags PVC en zijn beschikbaar in verschillende soorten. Naast de grijze varianten voor de recreanten zijn er de groene varianten voor de karpervissers. De groene versie heeft verschillende soorten. Zo is er de Kolibri KT-serie zonder spiegel en is er de Kolibri KM-serie met een vaste spiegel.

De Kolibri boten zijn standaard voorzien van een lattenbodem. Deze zorgt voor stabiliteit, maar kan alsnog door de gedeeltelijke vloer zorgen voor een waterbedeffect of niet volledige bescherming van het materiaal van de vloer. Hierdoor wordt altijd een boekvloer aangeraden voor de maximale stabiliteit en het voorkomen van beschadigingen door scherpe objecten zoals haken.

Kolibri karperboot

Veel uitbreidingen mogelijk

Voor de karperboten van Kolibri zijn een aantal handige accessoires die van pas kunnen komen tijdens het vissen. Denk bijvoorbeeld aan de beschermende tenten, bimitops en dodgers om je te beschermen tegen zon, regen en ongedierte. Met de beschermende tenten is zelfs het nachtvissen vanuit de rubberboot mogelijk! Tot slot wil je al je spullen geordend houden in de karperboot zodat je niets kwijt raakt. Dit kan in bijvoorbeeld de bowbags of under-seat tassen.

Ben je benieuwd welke opties er allemaal zijn voor een rubberboot met motor set? Of ben je benieuwd naar de opties voor het karpervissen? Neem dan een kijkje op rubberbootshop.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *