Korda Masterclass 8

Danny Fairbrass

Goed nieuws voor de fans van de Korda video’s, want de Masterclass 8 editie van de Korda is gisteren online verschenen! In het totaal staan er 3 gave video’s online met meer dan 4 uur totale kijktijd! Hieronder vertellen we je waar de 3 afleveringen over gaan en je kunt ze gelijk bekijken. Veel kijkplezier!

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  Wintervissen met Danny Fairbrass

In het eerste deel volgen we big boss Danny tijdens een winterse (week)sessie op het bijzondere Gigantica. Deze video duurt maar liefst 1 uur en 43 minuten en staat bol van de actie, prachtige karpers en praktische tips voor het vissen in de winter. Danny bespreekt uitgebreid zijn aanpak en de producten die hij inzet bij deze visserij. Een gave video waar iedereen iets aan kan hebben!

https://youtu.be/zUrOp6yJgTQ

Vissen met kant en klare rigs – Neil Spooner

De tweede video uit de Masterclass 8 serie is gefilmd op één van de grootste en drukst beviste ‘day ticket’ wateren in Engeland: Linear Fisheries in Oxford. In deze video laat Neil Spooner zien hoe hij dit soort wateren bevist met kant en klare onderlijnen. Hierbij toont Neil hoe en welke onderlijnen hij gebruikt en wat dit op kan leveren. Ook deze video duurt ruim 1 uur en dus kom je de avond wel door!

Najaarsvisserij met Danny en Darrell

De derde (en laatste) video van de Korda Masterclass 8 series draait om de visserij in het najaar. Hierin zien we opnieuw Danny, ditmaal met big fish hunter Darrell Peck terwijl ze een Duits water aanpakken. De mannen geven een masterclass met tips voor het zoeken van karpers, vinden van hot spots, voeren en natuurlijk rigtalk. Ook zie je in deze video veel nieuwe Korda producten.

Veel kijkplezier met de Masterclass 8 video’s!

We mogen gerust zeggen dat Korda weer een prachtige reeks aan informatieve en leerzame video’s heeft gemaakt waar iedereen wat aan kan hebben. Wij wensen je veel kijkplezier!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *