Workbox vs. Workbox XL

Nash Workbox overzicht

De Subterfuge Workbox van Nash Tackle is één van de meest populaire items uit de luggage range. En dat is niet gek, want met deze handige organizer heb je al je end-tackle bij de hand en ook nog eens super overzichtelijk. Inmiddels is er ook een XL variant geboren en in deze update leggen we de twee producten naast elkaar. Welke versie past bij jouw visserij?

Orde in de chaos

We kennen allemaal wel de situatie dat je tackle box uitpuilt van de items, waardoor je het overzicht vaak kwijtraakt. Die tijd behoort nu tot het verleden met de komst van de Workbox. Zoals gezegd is de Workbox een soort organizer waar je tal van producten in kwijt kunt. Denk aan diverse type haken, hook kickers, onderlijnmaterialen en overige terminal tackle.

De Nash Workbox (boven) en de Workbox XL (onder)

De Workbox is rondom voorzien van een stevige rits en klapt open in twee gedeelten. De onderste helft is ontworpen om een Box Logic tacklebox te huisvesten. Daarin kan je natuurlijk al veel items kwijt, maar in het middengedeelte vind je ook nog eens handige 15 vakjes waar je jouw meest gebruikte items in kunt bewaren. Zo creëer je een handig overzicht met je favoriete haken en andere end-tackle! De bovenste helft is voorzien van twee grote Mesh vakken waar je nog tal van extra items in kwijt kunt, zoals ready tied rigs, marker floats en zelfs je dot spods!

Bekijk de mogelijkheden maar eens in de onderstaande video.

Think big!

Ben jij een verzamelaar of graag op alle situaties voorbereid? Dan is de Workbox XL de organizer die jij zoekt! Deze is in de basis gelijk aan de reguliere Workbox, maar je kunt er nog veel meer items in kwijt. De XL variant heeft namelijk ruimte voor een large tackle box en tevens 30 vakjes om je materiaal overzichtelijk op te bergen. Check de onderstaande video maar eens 😉

Handige features

Niet alleen de opbergruimte maakt de Workbox een ideaal werkstation, ook het EVA werkblad op de bovenkant is praktisch om je spullen bij elkaar te houden tijdens het knopen van je onderlijnen. De onderkant van de Workbox is gemaakt uit duurzaam en waterdicht EVA en als finishing touch is hij voorzien van de vette Subterfuge camou print.

De Subterfuge Workbox en de XL variant zijn dé organizers voor jouw belangrijkste materialen. Informeer ernaar bij je lokale Nash winkelier en kijk voor meer informatie op www.nashtackle.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *