Nashbait: lees alles over de vernieuwde aasrange!


Stap binnen in de wereld van Nashbait, waar traditie en innovatie samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring in karpervissen. Met een rijke stamboom die teruggaat tot eind jaren 80, hebben we ons erfgoed omarmd terwijl we onze visie hebben vernieuwd voor de moderne karpervisser. Voor 2024 presenteren we met trots onze nieuwste selectie boiliesmaken, een viering van smaak en voedingswaarde die de verwachtingen van elke visser zal overtreffen. Terwijl onze iconische Scopex Squid ongewijzigd blijft, blijvend vertrouwd door zijn ongeëvenaarde vangstresultaten, introduceren we twee nieuwe smaken die de standaard zetten voor kwaliteit en prestaties.

Nieuw: Monster Shrimp

De geheel vernieuwde Citruz

Ontmoet de vernieuwde Citruz, een verbetering van ons oude recept met een geheel nieuwe basismix die het aas niet alleen aantrekkelijker maakt, maar ook veel verteerbaarder. Met een lager oliegehalte en een hogere voedingswaarde is de Citruz nu geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, waardoor indrukwekkende resultaten worden gegarandeerd.

Alan Blair maakt vol vertrouwen gebruik van nashbait
Alan Blair maakt vol vertrouwen gebruik van nashbait

En voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige nieuwe smaakervaring introduceert Nashbait trots de Monster Shrimp. Met een samenstelling van 39% vismeel behoort dit tot de meest voedzame boilies op de markt. Geïnspireerd door de legendarische ‘Monster Pursuit’, combineert deze smaak verschillende vismeelaroma’s in een krab-, kreeft- en garnalenmix, waardoor het een onweerstaanbare keuze is voor specimenvissers.

Een van de vele vangsten op Nashbait boilies
Een van de vele vangsten op Nashbait boilies

Nashbait – Geen zorgen

Bij Nashbait geloven we in vertrouwen en gemoedsrust voor elke visser. Daarom introduceren we ons nieuwe motto: “Nashbait – Geen Zorgen.”.Dit motto weerspiegelt ons vertrouwen in de kwaliteit van ons assortiment en belooft vissers een zorgeloze ervaring aan de waterkant. Met de hoogste kwaliteitsingrediënten, geavanceerde productietechnologieën en grondige kwaliteitscontroles, nemen we de zorgen weg bij de keuze van aas voor elke visser.

Maar onze vernieuwingen stoppen daar niet. We bieden ook een uniforme en complete selectie accessoires, waaronder flakes, pop-ups, wafters, geharde haakaas, siropen, sprays, vloeibare additieven en stickmix. En we doen dit alles met een hernieuwde focus op duurzaamheid, met gerecyclede en recyclebare verpakkingen die milieuvriendelijk zijn en handige verpakkingsopties zoals hersluitbare zakken en tackle box-vriendelijke potjes.

Dus, stap binnen in de wereld van Nashbait, waar traditie wordt gecombineerd met innovatie, en waar elke visser verzekerd kan zijn van een zorgeloze ervaring aan de waterkant. Het is tijd om te vissen met vertrouwen. Het is tijd voor Nashbait – Geen Zorgen.

Bekijk hier alle producten van Nashbait.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *