Ontlast jezelf met de Trax Power Barrow

Nash Trax Power Barrow

De Nash Trax Power Barrow biedt indrukwekkende functies voor moeiteloos transport van lading. De 24 Volt loodzuur accuaandrijving levert betrouwbare kracht, en de variabele snelheid regelaar zorgt voor nauwkeurige besturing van de snelheid. Of je nu de voorkeur geeft aan handmatige bediening of aangedreven ondersteuning, de Nash Trax Power Barrow biedt beide opties naadloos aan. De strategische plaatsing van de integrale wielmotor en de centrale accu zorgt voor een onberispelijk evenwicht tijdens het manoeuvreren.

Nash Trax Power Barrow

Stabiliteit en opbergruimte

Naast het robuuste stalen frame bevat de kruiwagen bevestigingspunten voor riemen en elastieken. Dit vergroot de veelzijdigheid. Het doordachte ontwerp strekt zich uit tot de drie opbergzakken onder de kruiwagen met handige ritssluiting aan de zijkant, ideaal om je benodigdheden binnen handbereik te houden. Met schuine achterpoten en modderpoten wordt stabiliteit zelfs op oneffen terreinen gewaarborgd. De veerblokkeer potenverstelling voegt nog meer aanpasbaarheid toe.

Nash Trax Power Barrow

De Nash Trax Power Barrow doet geen concessies aan het gebruikerscomfort. De gevormde ergonomische handgrepen met zachte grip verminderen de belasting tijdens het gebruik. Wie op zoek is naar een krachtige, goed uitgebalanceerde en gebruiksvriendelijke kruiwagen hoef niet verder te zoeken!

Nash Trax Power Barrow
Verplaats moeiteloos al je visspullen zonder pijnlijke rug!

Enkele specificaties

De Trax Power barrow bevat het beproefde uitschuifbare frame van de Nash Tackle Barrow en is uitgerust met de aandrijving van 2 x 12 Volt-batterijen om al je visuitrusting moeiteloos mee te nemen. Hij wordt geleverd met een 12 Volt oplader en bevat de volgende specs:

  • Regeling voor variabele snelheid
  • Maximaal laadvermogen 110 kg
  • Lengte: 85cm uitschuifbaar tot 115cm
  • Breedte: 72cm
  • Gewicht: 23,5 kg
  • Sterk en goed gebalanceerd
  • Voorkant is uitschuifbaar voor variabel laad mogelijkheden
  • Voor- en zij beugels neerklapbaar
  • Geïntegreerde opbergtas onder de Barrow

Meer over de Nash Trax Power Barrow

Wil je meer weten over deze gave barrow? Check dan de website van Nash Tackle en/of informeer ernaar bij je favoriete Nash dealer.

www.nashtackle.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *