Roadtripping door de UK

nash UK movie

Engeland is de bakermat van het moderne karpervissen, daar zullen we het allemaal wel over eens zijn. De Engelse karper historie is groot, veel grote bedrijven zijn er ontstaan en de (product)ontwikkeling staat er nooit stil. Het land bevat ook ontzettend gave viswateren en het is een supergave ervaring om eens een roadtrip langs deze wateren te doen in plaats van enkel naar het zuiden te trekken. Marco en Martijn van het Nash Benelux team besloten zo’n roadtrip door de UK te maken en dat resulteerde in een gave video die je hieronder kunt bekijken!

 

Advertentie:

  ‘The Church’

De roadtrip begint met een bezoek aan het fameuze Church Lake. Dit is één van de meest potentierijke wateren en onderdeel van Nash lakes. In deze video, goed voor ruim een uur aan visavonturen, komen dan ook een paar fraaie Engelse karpers in beeld. Dus ga er lekker voor zitten en kijk mee met de Nash boys tijdens hun Roadtrip door de UK, waarin naar eigen zeggen humor, luchtigheid en vriendschap vooraan staan.

Meer video’s op het YouTube kanaal van Nash Benelux

Wil je na deze video meer video’s van het Nash Benelux team bekijken? Check dan hun YouTube pagina waar regelmatig gave video’s worden geplaatst.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *