VLOG 1 Frank Avezaat – ‘Het Syndicaat’

Vlog 1 Frank Avezaat

Het filmen van mijn visserij is iets wat ik al langer doe en waar ik veel plezier aan beleef. Toen we jullie op 1 januari beloofden dat we meer met video zouden gaan doen op CarpFeeling heb ik besloten om dit jaar te gaan starten met een videoblog. Het heeft even geduurd, maar de eerste vlog staat nu online! Deze eerste aflevering staat in het teken van mijn visserij op het syndicaat van VC de Meeren. En geloof me als ik zeg dat de aflevering bijzondere beelden bevat! Niet alleen wordt er een bizarre vangst gedaan, maar ook krijg ik totaal onverwacht mijn targetvis op de mat tijdens een heerlijke visnacht. Een vangst waar ik, logischerwijs, aardig mee in mijn nopjes ben.

 

Advertentie:

  Bekijk aflevering 1

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *