VLOG 13 Frank Avezaat – ‘Een flinke slok…’

Vlog 13 Frank Avezaat

Het is inmiddels alweer tien maanden geleden dat ik mijn laatste videoblog online zette. In de tussentijd werd er wel gevist, maar het kwam er simpelweg niet van om de videobeelden die ik maakte ook te monteren. Recent heb ik besloten om mijn vlog weer op te gaan pakken. Afgelopen week ben ik een nacht gaan vissen op één van de grootste Nederlandse watersystemen: de Randmeren. In deze 13e vlog neem ik jullie mee naar deze sessie, waarin een hoop dingen niet liepen zoals ze moesten gaan, maar er toch vis op de kant kwam. Veel kijkplezier!

 

Advertentie:

  Bekijk aflevering 13 van mijn vlog hieronder

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *