VLOG 14 Frank Avezaat – ‘The Return’

Vlog 14 Frank Avezaat

“Vlog (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek (Engels: log) op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden.” aldus Wikipedia. Ergens is er aan mijn kant iets misgegaan, want de stempel ‘dagboek’ zal mijn vlog zeker niet ontvangen. Ik ontdekte recent namelijk dat het alweer anderhalf jaar geleden is dat mijn laatste vlog werd geplaatst! In die tijd kreeg ik regelmatig de vraag wanneer ik weer een nieuwe video zou plaatsen. De factor ’tijd’ bleek vaak het probleem…

 

Advertentie:

  Inmiddels heb ik besloten om daar nu écht iets aan te gaan doen en weer regelmatig een videoverslag te gaan doen van mijn visserij. Mijn visserij filmen doe ik toch al veel, maar het wordt tijd om die beelden weer eens te gaan gebruiken. Hieronder vind je dan ook aflevering 14 van mijn vlog en het eerste exemplaar van een nieuwe serie. Daarin neem ik je mee naar het water en terloops de door mij ingezette tactieken en technieken bespreek. De titel ‘The Return’ geldt niet alleen op de vlog, maar tevens ook op de visserij op één van mijn favoriete wateren. Enjoy!

Bekijk aflevering 14 van mijn vlog hieronder

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *