VLOG 3 Frank Avezaat – ‘Under the bridge’

Vlog 3 Frank Avezaat

De lente laat zich weer van haar beste kant zien. De natuur bloeit op, lammeren dartelen door de wei en de wateren warmen gestaag op. De laatste videoblog dateert uit de afgelopen herfst en mijn laatste gevangen karper komt uit diezelfde periode. In de tussentijd heb ik diverse sessies gevist, maar mijn eerste vangst liet lang op zicht wachten. In deze derde aflevering neem ik jullie mee naar een zonnige middag in maart. Tijdens een sessie van slechts vier uurtjes wordt de hengel al snel kromgetrokken door een bijzonder fraaie opponent. Het blijkt de eerste uit een reeks en ik moet alle zeilen bijzetten om de aanbeten bij te kunnen houden.

 

Advertentie:

  Bekijk aflevering 3

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *