VLOG 9 Frank Avezaat – ‘Brugpeuteren’

Vlog 9 Frank Avezaat

Het wintervissen is er dit jaar bij mij niet echt van gekomen door snoekplannen en drukte op andere vlakken. En dat snoeken is ook niet echt geslaagd, want ik heb welgeteld drie snoekjes mogen vangen! In februari en begin maart viste ik alweer een paar uurtjes op verschillende wateren in de hoop op een mooie winterkarper, maar die gewenste vangst bleef uit. Op vrijdag 18 maart jl. besloot ik op een vrij moment toch even de hengels uit de schuur te trekken en mijn kansen te wagen op een winterstekje waar ik al eerder succes had gehad (zie vlog #3). De camera ging mee en het duurde gelukkig niet lang voor de eerste vis van het jaar op de mat lag!

 

Advertentie:

  Bekijk aflevering 9 hier

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *