Droombaan in de hengelsport

Lac de VIlledon

Heb jij altijd al een baan in de hengelsportwereld willen hebben en zou je graag op een Frans betaalwater aan de slag willen? Lees dan zeker even verder, want wellicht is dit iets voor jou!

Bas van Klaveren tipte ons op deze mooie vacature die wellicht jouw droom in vervulling kan laten gaan. Er wordt namelijk een allround medewerker gezocht voor één van de populairste visbestemmingen in Frankrijk: Lac de Villedon. Dit water van 37 hectare is een begrip en er zwemt een bijzonder karperbestand met vissen tot dik over de 30 kilo!

In 2021 bestaat Lac de Villedon twintig jaar en ze zoeken een nieuwe medewerker die vanaf maart 2021 de boel kan runnen. Ben jij een sociaal en gezellig persoon die van aanpakken weet en van alle markten thuis is? Dan maak je een goede kans! Van jou wordt verwacht dat je contact onderhoud met de gasten en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto, tussen 20 en 50 jaar oud zijn en goed Nederlands en Engels spreken. Als je nog meer talen spreekt is dat alleen maar mooi meegenomen. Natuurlijk wordt er wel van je verwacht dat je affiniteit hebt met de visserij en de natuur.

In ruil voor bovenstaande eisen biedt men het volgende:

  • Een nettosalarisindicatie van €1200.- per maand
  • Fulltime dienst verband met proefperiode van drie maanden
  • Inwoning in onze éénpersoons studio op locatie
  • Groeimogelijkheden
  • In je vrije tijd mogelijkheid om te vissen op Villedon
  • Flexibele werktijden en dagen
Niels van Vooren met een prachtige Villedon karper
Niels van Vooren met een prachtige Villedon karper

Werkzaamheden op Villedon

Afhankelijk van het seizoen, het weer en de lopende projecten zijn er verschillende werkzaamheden. Samen met de beheerders regel je het ontvangst en het vertrek van de gasten. Je geeft advies en houd controle en toezicht op het meer. Dagelijks bezorg je de boodschappen bij de vissen met de motorboot en je houd je veel bezig met het onderhoud van de natuur op het domein en van het onroerend goed. Ook in de winter valt er genoeg te doen, want dan wordt om het jaar het gehele meer afgevist waar veel werk en verantwoordelijkheden bij komen kijken. Daarin ben jij ook actief.

Heb jij zin in deze nieuwe uitdaging in Frankrijk en pas je in het profiel? Vul dan hier het sollicitatieformulier in! De deadline voor het plaatsen van jouw sollicitatie is 1 oktober. Wij maken een selectie en de eerste kennismaking zal plaatsvinden in Nederland. Uiterlijk 15 oktober hoor je van het team van Lac de Villedon.*

Let op: de sollicitatie wordt geheel verzorgd door het team van Villedon, The Carp Specialist is niet beschikbaar voor verdere vragen etc. aangaande deze vacature. 

KLIK HIER OM HET SOLLICITATIEFORMULIER TE OPENEN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *