3 Nieuwe karperartikelen in de spotlight

Karperartikelen: fox edges tackle box

In dit artikel lichten we drie spannende nieuwe karperartikelen uit die elke karpervisser moet kennen. Deze innovaties zijn speciaal geselecteerd om je viservaring te verbeteren en je helpen grotere successen te boeken aan de waterkant. Van geavanceerde technologieën tot superieure materialen, deze items zijn een gamechanger voor elke serieuze karpervisser. Lees verder om te ontdekken welke nieuwe tools je kunt toevoegen aan je uitrusting!

1. Fox Edges Large Tackle Box

De Fox Edges Large Tackle Box is een essentiële aanwinst voor elke visser die streeft naar maximale organisatie en bescherming van zijn uitrusting. Deze tackle box is groot en robuust en combineert het bekende Fox F-Box concept met nieuwe, slimme features om een vooraanstaand product in tackle box design te bieden. Het beschikt over 49 compartimenten in het deksel met transparante deksels voor makkelijke identificatie van de inhoud. Daarbij wordt hij ondersteund door sterke scharnieren voor duurzaamheid. Het ontwerp maakt het opzetten van rigs eenvoudig, aangezien het deksel volledig open kan.

Karperartikelen: fox edges tackle box

De interne configuratie van de box is zeer aanpasbaar, met inbegrip van standaard en XL verstelbare boxen, een XL leader rack, en meerdere haak boxen. De basis van de box is zo ontworpen dat de Edges Internal Boxes en accessoires er in passen, waardoor alles van rig tools tot onderlijnmateriaal netjes past. Extra bescherming tegen vocht en corrosie wordt geboden door het VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) systeem. Met afmetingen van 35cm x 25cm x 7cm en diverse verdelers, biedt deze tackle box een georganiseerde en veilige opslag voor al je visbenodigdheden. De box is leverbaar in een lege uitvoering maar ook in een loaded uitvoering inclusief de kleinere boxes.

2. Korda Spinner Rig

De Korda Spinner Rig is een uitstekende keuze voor vissers die op zoek zijn naar een betrouwbare en kant-en-klare oplossing. Deze rig is enorm populair en wordt vaak gebruikt door topvissers in diverse instructievideo’s. Het unieke ontwerp, met een speciaal haakpatroon dat is aangepast voor gebruik met de Spinner Rig, zorgt voor een optimale haakzetting. De haak heeft een ooghoek van 55 graden die samenwerkt met een kicker, waardoor het drijvend haakaas perfect gepositioneerd blijft.

Deze rig is zorgvuldig handgemaakt naar de standaarden van een Korda visser. Hij biedt een superieure sterkte door de gekrompen verbindingen. De 5,5-inch Boom-haakverbinding kan aan elk snelwisselsysteem bevestigd worden door een eenvoudig te verwisselen lus aan het uiteinde. Het vernuftige aan de Korda Spinner Rig Spinner is dat je de haak eenvoudig kunt vervangen, waardoor de rig meerdere keren hergebruikt kan worden. Met recht één van de nieuwe karperartikelen die je gezien moet hebben!

3. Pole Position Silkrock

De Pole Position Silkrock is een hoogwaardige gevlochten hoofdlijn die zowel de fervente karpervisser als de afstandsvisser zal aanspreken. Deze lijn bestaat uit acht strengen en is zacht, dicht geweven en behoudt haar kleur uitstekend. Door haar snelle zinkvermogen en uitstekende werpeigenschappen is de Silkrock ideaal voor afstandsvissen. De lijn is ook goed te combineren met mono of fluorocarbon voorslagen, wat haar veelzijdigheid verhoogt.

pole-position-silkrock

Visueel onderscheidt de Silkrock zich als een echte camouflagekunstenaar. Met de donkerbruine kleur blendt de lijn naadloos met bijna elk bodemtype. Voor nog meer camouflage in wier- en plantenrijke wateren is er de Silkrock Kamo8, met een specifiek groen/bruin patroon. Deze variant is speciaal ontworpen voor effectief vissen in uitdagende omgevingen en biedt de perfecte combinatie van uitstekende worpafstanden en langzaam zinkgedrag.

Al deze nieuwe karperartikelen kun je vinden bij de hengelsport webwinkel Tackleshop


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *