5x Producten voor de sanitaire stop

5x Producten voor de sanitaire stop

Of je nu groot of klein bent, dik of dun, blank, zwart, geel of rood, één ding moeten we allemaal en dat is dagelijks even faxen naar darmstad. Ook wij als vissers ontkomen er natuurlijk niet aan en dat is soms tijdens de sessie weleens een uitdaging. Even lukraak in de bosjes gaan lopen schijten is natuurlijk een optie maar zit je midden in de woonwijk, dan kan dit tot bijzondere en misschien wel vervelende ervaringen leiden. In deze editie van 5x neem ik je mee in de wereld van de attributen voor de sanitaire stop. In de assortimenten van diverse karpermerken zijn namelijk diverse pareltjes verstopt die ik jullie niet wilde onthouden! Laten we beginnen!

 

Advertentie:

CC Moore  Opscheppen maar dan anders

Wie geregeld een lange sessie vist en niet direct beschikt over een blinkende toiletpot om de hoek, zal creatief moeten zijn als het gaat om de grote daad. De meest voor de hand liggende tool die je dan meeneemt is een schepje om je hoopje te begraven. Moet je een enkele keer even die bruine jongen eruit duwen dan hoef je hem niet perse te begraven. Ben je echt een territorium aan het creëren en heb je een voorkeurshoekje in de bosjes, dan is het raadzaam je hoopje te begraven. Zo sta je er geen tweede keer in en houd je je spot ook nog eens proper! Topschepjes die ook nog eens opvouwbaar zijn en daarmee weinig ruimte innemen, zijn de varianten van Gerber Gear. Hun Gorge Folding Shovel is echt een stukje kwaliteit voor zelfs de grootste hopen!

Sanitaire stop Gerber
Klaar? scheppen maar!

Het outdoor toilet

Gehurkt schijten is natuurlijk niet erg fijn. Buiten dat zelfvervuiling mogelijk is, is een brandnetel tussen je bilspleet ook niet direct een pretje. Daarom dat er diverse merken zijn die een slimme oplossing hiervoor op de markt hebben gebracht, de zogenaamde outdoor toiletten! Er zijn diverse opties te verkrijgen. Van de opvouwbare Bivvy Loo van Carplife Products of de bekende Reliance Toiletemmers tot multifunctionele producten als de CoZee Toilet Seat van RidgeMonkey waarmee je je aasemmer tot toiletpot omtovert. Dat scheelt je weer een zere rug van het hurken en bespaart je rode billetjes van planten, insecten en weet ik veel wat nog meer allemaal!

Wel eerst legen en dan pas opvouwen!
Wel eerst legen en dan pas opvouwen!

Klamvochtig is een bitch

Bonne, iedere visser zal wellicht wel zo’n platgedrukt toiletrolletje in zijn of haar vistas hebben zitten. Als je geluk hebt, is je toiletpapier zelfs licht vochtig doordat papier de fijne eigenschap heeft om vocht te onttrekken aan de omgeving. Nu is klam toiletpapier voor velen een luxe maar aan de waterkant heb ik toch liever een droog stukje voor het betere veegwerk. Op de markt zijn van diverse merken daarom speciale tasjes voor het vochtvrij opbergen van je geliefde rolletje! Zo verkopen merken als Chub of Sänger Anaconda speciale Toilet Roll Holders waarin je veegpapier droog blijft en je zelfs het aantal velletjes kan doseren! Ook de Bog Bag van Aqua Products is er zo eentje. De Bog Bag is zelfs te koop in het camo zodat je je ook nog eens te pleuris zoekt wanneer je nu net hoge nood hebt!

Je toiletrol verdient een tasje!
Je toiletrol verdient een tasje!

Het discrete schijthuis

Wij karpervissers zijn natuurlijk van het type stoer. Stoere outbackers die de natuur trotseren om te vangen! Toch zijn er concullega’s die zich toch een beetje opgelaten voelen wanneer ze hun sweatpants over de bilspleet moeten trekken. Voor deze onzekere boys bestaat er de Portable Outdoor Camping Pop-up Toilet Tent van Tomshoo! Een speciaal tentje waarin jij ongestoord je behoefte kunt doen zonder dat je vismaat je in het gaatje kijkt! Deze Toilet Tent is in meerdere kleuren verkrijgbaar en bijvoorbeeld ook in het blauw.

Zie je je vismaat al zitten?
Handig voor de sanitaire stop. Zie je je vismaat al zitten?

Veeg in stijl!

Toegegeven, er is altijd een baas boven baas. Voor de camo boys onder ons wilde ik ook het camo toiletpapier van Buck Schitz niet onthouden! Je mag natuurlijk niet gezien worden wanneer je net die camo bruine knaller eruit aan het werken bent! Dit zijdezachte (ughe ughe) toiletpapier is volledig voorzien van camo print en valt een stukje minder op in de bosjes dan zo’n grote rol puppyzachte Page! Gooi hem alleen niet lukraak naast je neer want voor dat je het weet ben je uren aan het zoeken naar die pleerol!

Discreet maandverband voor mannen!

Kortom

Of je nu een veger of propper bent, zelfs voor de karpervisser zijn er diverse fantastische producten om de ongemakkelijke sanitaire stop te veraangenamen. Neem deze topartikelen dan ook van harte en zorg ervoor dat ook jij voorbereid bent op onverwachte lage drukgebieden. Het gebeurt vaak als je het niet verwacht en dat geldt dus niet alleen voor de aanbeten! 

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *