Carl & Alex op Carpfarm lake

Carl en Alex op Carpfarm Lake

Als je de afgelopen jaren een beetje tijd hebt doorgebracht op YouTube dan heb je ongetwijfeld naar de video’s van Carl en Alex gekeken. Deze broers maken enorm leuke video’s over hun visserij op allerlei vissoorten. Toch blijft hun liefde voor de karper overwinnen. In een gloednieuwe video staat het Nederlandse Carpfarm lake centraal. Carl en Alex hebben dit water bevist tijdens hun “5 Day Carp Fishing Challenge”. Deze video is het kijken zeker waard.

 

Advertentie:

  Carpfarm Lake

Nabij het Drentse Assen ligt het prachtige Carpfarm lake, een zandafgraving van zo’n 10 hectare die speciaal is ingericht voor de karpervisserij. Het water kent dieptes tot 15 meter en er is ruimte voor in het totaal 9 vissers, verdeeld over 6 stekken. Opvallend zijn de prachtige rietkragen rondom het voedselrijke en kraakheldere water.

Carl and Alex op Carpfarm Lake

Het visbestand op Carpfarm lake is divers en kent een gemiddeld gewicht van ongeveer 15kg. Voor zover bekend zwemmen er 29 verschillende veertigers op het water en 5 bekende 25kg+ vissen tot maar liefst 30,2 kg! Deze topvis is een schitterende Two-Tone spiegelkarper die in oktober 2020 werd gevangen op het recordgewicht van 30,2kg.

Meer weten over Carpfarm lake? Kijk dan op de website van The Carp Specialist.

Carl and Alex op Carpfarm Lake
Een prachtige spiegelkarper!

Bekijk de video van Carl en Alex

Tijdens hun visserij op het water hebben Carl en Alex hun uiterste best gedaan om enkele van de prachtige karpers te vangen. Dat dit gelukt is verraden we natuurlijk al met de bovenstaande foto’s. Bekijk in de onderstaande video hoe zijn hun visserij hebben aangepakt.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *