Dit zijn de winnaars van de Carp den Bosch kaartjes!

Koop je tickets online en kies welke dag je wilt

Aanstaande vrijdag openen de deuren van de Brabanthallen in Den Bosch zich voor de tweede editie van Carp den Bosch. Met meer dan 130 standhouders en 24.000 m2 vloeroppervlak belooft het weer een prachtige beurs te worden voor jong en oud! De afgelopen dagen maakte je op onze website kans om kaarten te winnen voor de beurs. Het enige dat je daarvoor hoefde te doen was antwoord geven op onze prijsvraag. Vanavond hebben we de winnaars geloot, dus lees snel verder of jij gewonnen hebt!

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Winnaars van de vrijkaarten

We mochten liefst 3 setjes van twee vrijkaarten verloten namens de organisatie van Carp den Bosch, waarvoor wij hen natuurlijk enorm dankbaar zijn! De prijsvraag was als volgt: “Wie geeft er dit jaar geen lezing op Carp den Bosch?” Het goede antwoord op deze vraag was natuurlijk Piet Vogel (die overigens zeer gave lezingen geeft!) Het gros van de winnaars had dat antwoord goed en uit de goede inzendingen hebben we de volgende 3 winnaars geloot:

  • Ricardo Bleijleven
  • Geoffrey Borms
  • Bennie Jacobs

Gefeliciteerd met jullie prijs! We nemen per mail contact met jullie op om af te stemmen op welke dag je naar de beurs wilt gaan. De vrijkaarten worden dan naar je mail verstuurd.

Tot ziens op de beurs!
Tot ziens op de beurs!

Niet gewonnen? Gelukkig zijn er nog gewoon kaarten voor Carp den Bosch te koop via de website. Hiervoor betaal je 17 euro per kaart als je online koopt, want aan de deur is dit 19 euro. Vergeet niet je parkeerkaart te bestellen, dat doe je via deze link.

Veel plezier op Carp den Bosch 2024!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *