Win kaarten voor Carp den Bosch 2024!

Carp den Bosch 2024 - Entree

In het weekend van 19 t/m 21 januari 2024 barst Carp den Bosch weer los in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 130 stands en zowel kleine als de allergrootste merken, wordt het sowieso weer een feestje en is er voor ieder wat wils. In dit artikel vertellen we je meer over de beurs en tevens geven we 3 setjes van 2 vrijkaarten weg voor de beurs! En kans maken op die kaarten is simpel, dus lees snel verder.

 

Advertentie:

Nash Tackle  De tweede keer in ‘s-Hertogenbosch

In 2023 vond dan eindelijk de eerste editie van Carp in Den Bosch plaats, nadat de beurs met 24 shows historie schreef in Zwolle. In de Brabanthallen is maar liefst 24.000 m2 ingericht voor ons karpervissers en daarmee heb je genoeg ruimte om lekker rond te lopen zonder dat je last hebt van andere bezoekers. De deuren gaan elke dag open op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 om 09:00 uur en sluiten op vrijdag en zaterdag om 17:00 uur en op zondag om 16:00 uur.

met 24000 m2 ruimte is er op Carp den Bosch genoeg plek om lekker rond te lopen
Met 24000 m2 ruimte is er op Carp den Bosch genoeg plek om lekker rond te lopen

Wat kan je doen bij Carp den Bosch?

Natuurlijk kan je heerlijk over de beurs struinen om alle bekende en nieuwe gadgets te zoeken of te speuren naar een goede deal. Daarnaast worden er ook diverse activiteiten georganiseerd, waar je met name als jonge karpervisser aan deel kunt nemen. Zo leer je rigs knopen, kan je de dril van je leven ervaren met een dril simulator en kan je voerboten testen in de voerbotenvijver. Handig om te zien welke boot het beste bij jou past! Daarnaast is er uiteraard ruimte om lekker wat te eten en te drinken bij diverse stands.

Carp den Bosch 2024 - Dril simulator
Beleef de dril van je leven bij de twee simulators die er aanwezig zijn
Jeugdige karpervissers kunnen op Carp den Bosch les krijgen in het knopen van rigs
Jeugdige karpervissers kunnen op Carp den Bosch les krijgen in het knopen van rigs

Welke lezingen worden er gegeven?

Op een beurs is er natuurlijk ook ruimte voor informatieve en/of vermakelijke lezingen. Daarvoor zit je ook bij Carp den Bosch op de goede plek. Met lezingen van Kevin Diederen, Mark Hofman & Michiel Pilaar, Willem Kwinten, Andreas Hetzmannseder & Nico Brocher (DE) kan je heerlijk achterover leunen om je voeten rust te geven en lekker bij te leren of te genieten. Bekijk hier alle tijden van de lezingen.

Er worden interessante lezingen gegeven door bekende en ervaren karpervissers
Er worden interessante lezingen gegeven door bekende en ervaren karpervissers, een ideaal moment om de voeten even rust te gunnen

Bestel je tickets online en maak kans op een karpervisvakantie!

Je kunt je tickets voor Carp den Bosch eenvoudig online bestellen. Zo weet je zeker dat er genoeg ruimte is op de dag die je hebt gekozen. Een online ticket voor de beurs kost € 17,00. Daarmee bespaar je tevens 2 euro op een ticket bij de kassa zelf.

Een extra voordeel van het online kopen van je ticket is dat je automatisch kans maakt op een gave prijs. In samenwerking met The Carp Specialist worden er namelijk 3 fantastische karpervisvakanties voor twee personen weggegeven. De prijzen zijn als volgt:

Vrijdag 19 januari 2024: 1 week vissen op Grand Prés t.w.v. €680,-
Zaterdag 20 januari 2024: 1 week vissen op Timmy’s Lake t.w.v. € 1.030,-
Zondag 21 januari 2024: 1 week vissen op Jungle Lake t.w.v. € 750,-

Bestel je tickets voor de beurs hier.

Een van de winnaars tijdens de vorige editie van Carp den Bosch
Een van de winnaars tijdens de vorige editie van Carp den Bosch met organisator Mick Paine (links) en Bas van Klaveren van The Carp Specialist (rechts).

Bekijk de trailer van Carp den Bosch 2024

Win kaarten voor Carp den Bosch

Met dank aan de organisatie van de beurs mogen we op CarpFeeling 3 setjes van 2 vrijkaarten weggeven aan jullie! Om kans te maken op deze kaarten hoef je niets anders te doen dan antwoord te geven op de onderstaande vraag. Op woensdagavond 17 januari maken we de winnaars bekend op onze website.

  Prijsvraag: Wie geeft er dit jaar geen lezing op Carp den Bosch?

  Tot ziens op de beurs!
  Tot ziens op de beurs!
   

  Advertentie:

     Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *