CarpFeeling 4.0 is live!

CarpFeeling 4.0 staat live

Het nagelbijten is voorbij, onze nieuwe website staat live! Na de aankondiging van afgelopen week is het natuurlijk altijd even spannend of alles ook volgens plan verloopt. Je kijkt naar het resultaat en dat betekent dat CarpFeeling 4.0 draait, en we zijn er trots op! In dit artikel vertellen we je iets meer over het nieuwe design van CarpFeeling. Daarnaast profiteer je het gehele paasweekend van 15% openingskorting in onze nieuwe webshop.

 

Advertentie:

Zunnebeld  Mooier en sneller

Het meest opvallende aan onze nieuwe website is natuurlijk de nieuwe look. Na 6 jaar (dagelijks) naar dezelfde website te hebben gekeken is het misschien even wennen, maar we zijn er van overtuigd dat je weinig overgangsproblemen zult hebben. We wilden een nieuwe en frisse look, maar wel één die valt binnen de herkenbare stijl die CarpFeeling al sinds de oprichting hanteert. Dat is natuurlijk een donkere website met lichte letters en opvallende grote afbeeldingen. We weten dat jullie onze website graag aan de waterkant bekijken en ook daar hebben we aan gedacht. De weergave op je telefoon of tablet is onder handen genomen en sterk verbeterd. Je scrolt sneller dan ooit tevoren door de artikelen en het menu is makkelijk toegankelijk. Kortom, alles zou nog fijner moeten werken!

Nieuwe webshop & openingskorting

Met de livegang van onze nieuwe website hebben we ook onze webshop nieuw leven ingeblazen. Al onze bekende merchandise is vanaf nu weer verkrijgbaar via deze webshop en om dat te vieren geven we dit weekend 15% korting op alle merchandise. Gebruik de kortingscode “CarpFeeling4” om direct gebruik te maken van deze korting. De kortingscode is geldig t/m dinsdag 6 april 2021. Je kunt dus het gehele paasweekend op je gemak rondkijken en je favoriete CarpFeeling merchandise bij ons bestellen.

Koop je Merchandise in de nieuwe CarpFeeling webshop
Onze vertrouwde merchandise is terug te vinden in de nieuwe CarpFeeling webshop.
Profiteer dit paasweekend van 15% korting op alles met de kortingscode ‘CarpFeeling4‘!

Tijdelijk iets minder artikelen

Zoals we in de aankondiging al vertelden hebben we ervoor gekozen om te starten met een ruime selectie van onze populairste artikelen van de oude website. Veel andere artikelen zijn door de jaren heen automatisch wat verouderd en zullen de komende tijd geleidelijk worden teruggebracht met nieuwe foto’s en feitjes. Je hoeft je echt niet te vervelen, want onze website staat vol met interessante en leerzame artikelen! Mis je een specifiek artikel dat erg belangrijk voor jou was? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, dan helpen we je om dat artikel te bemachtigen.

Foutje gevonden?

Natuurlijk hebben we ons best gedaan om volledige en foutloze website neer te zetten, maar in zo’n groot proces sluipen altijd wel wat kleine foutjes. Het zou kunnen voorkomen dat je ergens een niet werkende link vind of een andere bug op het spoor komt. We willen je vragen om ons te helpen en deze bugs bij ons te melden via ons contactformulier.

Tot zover de mededelingen, tijd om de website te gaan ontdekken. We wensen je veel leesplezier!

 

Advertentie:

 11 reacties op “CarpFeeling 4.0 is live!

  1. Theo avezaat zegt:

    Gefeliciteerd met jullie mooie en duidelijke Webshop heb hem op mijn gemakje doorgekeken en vindt hem duidelijk en alles werkt. Top gedaan Frank ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *