Geen 1 april grap, wel een nieuwe website!

Nieuwe website CarpFeeling

Als vaste bezoeker van CarpFeeling zit je rond deze tijd misschien al op onze jaarlijkse 1 april grap te wachten. De afgelopen jaren hebben we je namelijk meerdere malen in de maling genomen met grappen over toeristenbelasting voor nachtvissers en bijvoorbeeld een beschermde status voor de meerkoet. Maar wees gerust, dit jaar doen we geen poging om je op het verkeerde been te zetten. We hebben wel een ander gaaf nieuwtje voor je!

 

Advertentie:

  De afgelopen tijd zal het je misschien zijn opgevallen dat we iets minder artikelen hebben geplaatst dan je van ons gewend bent. Natuurlijk heeft dat deels te maken met de vreemde tijden waar we in leven, maar de belangrijkste reden komt door een hele positieve ontwikkeling. We zijn de laatste maanden namelijk heel druk geweest met de ontwikkeling van een gloednieuwe versie van CarpFeeling en die staat op het punt om gelanceerd te worden!

CarpFeeling 4.0

De huidige CarpFeeling website draait inmiddels alweer 6 jaar en we vonden daarom dat het hoog tijd werd voor iets nieuws. Daarbij willen we natuurlijk wel de bekende en vertrouwde CarpFeeling look and feel behouden. De nieuwe look wordt de 4e versie sinds het oprichten van onze website. Op de onderstaande teaser kan je alvast zien dat we de bekende CarpFeeling kleuren ook weer terug laten komen in het nieuwe ontwerp. Het is echter niet alleen een nieuw uiterlijk waar we druk mee zijn geweest.

We verplaatsen de nieuwe website volledig naar een ander systeem en je mag best weten dat dit een behoorlijk proces is. We hebben er dan ook voor gekozen om te starten met een ruime selectie van onze meest gelezen artikelen. Het gros van de overige artikelen zullen we de komende tijd stapsgewijs toevoegen of laten terugkomen in een vernieuwde versie. Het kan dus voorkomen dat bepaalde artikelen (tijdelijk) even offline zijn. Gelukkig bevat onze website heel veel andere interessante artikelen om in de tussentijd te lezen! Naast de inhoud zal de website zich ook fijner gedragen op je mobiele telefoon en laptop.

CarpFeeling lanceert op 3 april een nieuwe website
Een sneak preview van onze nieuwe website

Lancering van de nieuwe website

Na maanden van voorbereiding zijn we verheugd om te kunnen melden dat we aanstaande zaterdag, 3 april, de nieuwe website zullen gaan lanceren! Door het omzetten van oud naar nieuw zal de website korte tijd uit de lucht gaan, maar we verwachten dat we dit tot een minimum kunnen beperken. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!

Tot zaterdag!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *