CF News Flash – Februari 2022

CF News Flash Februari 2022

De agenda geeft alweer het einde van de maand februari aan en dat betekent dat we ons langzaam weer kunnen gaan opmaken richting de langere en zonnigere dagen. Voordat de maand daadwerkelijk voorbij is hebben jullie nog een editie van onze News Flash tegoed. In deze editie staan diverse interessante producten in de spotlights voor verschillende doeleinden. De foto in de bovenstaande foto is trouwens afkomstig van de Facebookpagina van New Direction Tackle 😉

 

Advertentie:

  Liquid Zigs

We beginnen deze editie van onze News Flash met een interessant product voor de liefhebbers van de Zig Rig. Het bedrijf ‘Liquirigs’ heeft namelijk diverse producten op de markt gebracht die de attractiviteit van je zig zullen verhogen. De zogenaamde Liquid Zigs stellen je in staat om een liquid toe te voegen in een soort container. Deze zal langzaam uitlekken rondom je zig en zo vis aantrekken tot je zig. Aangezien jouw aas dan het enige fysieke aas betreft zal de kans op een aanbeet een stuk hoger zijn! Check de onderstaande video maar eens en/of bekijk de producten op de website van Liquirigs.

Ridgemonkey Q-Lock Utensil Set

Regelmatig komt Ridgemonkey met interessante producten uit voor zowel het karpervissen zelf, als de verzorging aan de waterkant. Natuurlijk kennen we allemaal de (nog steeds) populaire sandwich toaster en andere items om lekker te kokkerellen aan de waterkant. Een nieuwe toevoeging aan het assortiment is de Q-Lock Utensil Set. Deze set bestaat uit twee verschillende spatels en een lepel. Natuurlijk kan je dit ook bij de plaatselijke HEMA kopen, maar het handige aan deze tools is dat je ze kunt inklappen dankzij het unieke Q-Lock systeem. Dit zorgt ervoor dat ze weinig ruimte innemen in je tas. De set is vaatwasser- en hittebestendig en wordt geleverd in een neopreen hoesje.

News Flash : Ridgemonkey Q-Lock Utensil Set
De Ridgemonkey Q-Lock Utensil Set …
Met het unieke Q-Lock systeem
met het unieke Q-Lock systeem.

Snellere aanbeten met de pellets van Evolution Products

Hoewel pellets bij vrijwel iedere visser bekend zijn, worden ze in de praktijk weinig ingezet. In deze tijd van het jaar liggen veel vissen nog stil waardoor de visser ze zal moeten aansporen tot azen. Bij Evolution Products is er een lijn van karperpellets die stuk voor stuk enorm attractief en visueel interessant zijn. Het voordeel van deze enorm snel oplosbare pellets is dat het de karper wel lokt, maar dat ze er dus niet van kunnen eten. Hierdoor zal het haakaas dat tussen de pellets ligt meer kans krijgen om opgepakt te worden! De pellets van Evolution Products zijn verkrijgbaar in meerdere malen, waaronder de GLM- en Krillpellets. Deze zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Readymade Maples of Sub-Zero boilies.

News Flash - Pellets van Evolution Products
Attractieve pellets van Evolution Products

T.ART Products Slotted bobbin

Liefhebbers van ’tarty’ materialen kunnen bij onze vrienden van M2 Bait and Tackle altijd hun hart ophalen. Een mooi voorbeeld daar van zijn de gave Slotted Bobbins van T.ART Products. Deze gave bobbins zijn geanodiseerd en bevatten gedraaide sleuven waardoor ze een open structuur hebben gekregen. Hierin kan een isotoop van 3x15mm die er ruim invalt en niet gelijmd hoeft te worden. Je kunt ze universeel gebruiken met de meeste merken line clips, gewichten en kettinkjes. De Slotted Bobbins wegen 10 gram en hebben een afmeting van 15mm x 30mm.

T.ART Products Slotted Bobbins
T.ART Products Slotted Bobbins

Secret Stash hookbait juices van Monkey Climber

De merch en aasproducten van Monkey Climber blijven immens populair. Als toevoeging op hun aasrange en samenwerkingen hebben ze nu de zogenaamde Secret Stash Hookbait Juices uitgebracht. Deze liquids geven je haakaas en pop-ups een ferme boost. Deze nieuwe hookbait juices zijn leverbaar in acht verschillende varianten. Je kunt kiezen uit Esterella, Belgian Fizz, Iceberg, Choc B, Peach Juice, Honey Syrup, Mulberry Mash en Thick Squid. Verkrijgbaar in flesjes van 50ml voor een bedrag van €14,99

monkey climber secret stash

Voorkom botte haken met de Hook Box van ‘On Point’

Binnen de range aan end tackle items van On Point verkopen zij ook zeer scherpe (handgeslepen) haken. Natuurlijk wil je die haken ook zo lang mogelijk scherp houden, want een ultra dunne haakpunt is kwetsbaar. Om je haken zo lang mogelijk in optima forma te kunnen bewaren heeft Dieter nu een Hook Box toegevoegd aan het assortiment. Deze Hook Box voorkomt dat je haken beschadigen door vervoer en weersomstandigheden. Een Hook Box heeft ruimte tot 200 haken, maar er wordt geadviseerd om er maximaal 100 in op te slaan. Hierdoor krijgen de haakpunten meer ruimte en voorkom je dat je ze per ongeluk beschadigd. Mocht je 15 pakjes haken kopen bij On Point dan krijg je de Hook Box er trouwens gratis bij met de actiecode ‘FreeBox’.

Houd je haken scherp met de OnPoint Hook box
Houd je haken scherp met de OnPoint Hook box

Warme nachten met de Heated Blanket van Nash

Ben jij een echte koukleum en neem je een kruik mee tijdens je nachtelijke sessies? Let dan op, want dan heeft Nash de uitkomst in het assortiment. De Indulgence Heated Blanket is een deken die zichzelf verwarmt met een simpele druk op de knop. Heerlijk natuurlijk om lekker onder je lijf te hebben en even op te warmen na een nachtelijke dril of plaspauze. Check deze Heated Blanket in de lachwekkende video hieronder 😉 Verkrijgbaar voor nagenoeg alle Nash bedchairs en sleep systems.

Alles in de tas met de Hammer Bag Pack

Voor de vissers met brede schouders en de wens om alles in 1x op je stek te krijgen heeft Hammer Tackle de Hammer Bag Pack op de markt gebracht. Hierin vervoer je een flinke hoeveelheid aan materiaal op je rug en tevens droog naar je stek. Waarschijnlijk voel je je tijdens de wandeling als een pakezel, maar met een inhoud van 85L kan je er in ieder geval genoeg in kwijt 😉

CF News Flash - Hammer Bag pack

Scherpe korting op stick- en grondmixen

Als je graag gebruik maakt van voermixen om je PVA sticks en bags te vullen, of liever een voerbal kneedt, dan attenderen we je even op een flinke korting bij Tijgernotenkopen.nl Hier krijg je momenteel namelijk kortingen tot wel 50% op deze voermixen! Check dus snel de website voor het te laat is!

News Flash Tijgernotenkopen.nl

Bewaar je ‘boom sections’ in de BoomTube

Sinds enkele jaren heeft Korda hun populaire Boom serie in huis. Deze stijve onderlijn(materialen) stellen je in staat om snel en eenvoudig allerlei verschillende rigs te knopen met behulp van Krimps. Die Boom Sections kan je natuurlijk op allerlei verschillende manieren opbergen, maar op de Facebookpagina van Korda zagen we de BoomTube. Leuk voor de echte Korda die-hards!

CF News Flash Korda Boom Tube
De ‘Boom Tube’ van Korda

Fluorocarbon leaders met Heli montage

Nieuw in het assortiment van Gemini Carp Tackle zijn de 100% Fluorocarbon leaders die zijn voorzien van een veilige helicopter montage. De leaders hebben een lengte van 85cm en zinken goed af naar de bodem. Ze zijn voorzien van een ‘Fused loop’ die volgens het bedrijf sterker is dan een reguliere knoop. Een ideale optie voor een visveilige set-up en verkrijgbaar bij de Gemini Carp Tackle verkooppunten.

Gemini Carp Tackle Fluorocarbon leader

Fox Mini Micron X Ltd Edition Camo Set

Ook bij Fox zijn diverse nieuwe interessante producten te vinden, waaronder de Limited Edition ‘Fox Camo’ editie van de Mini Micron X beetmelder. Deze moderne upgrade valt natuurlijk op doot de strakke Camo print, maar is verder zeer uitgebreid in de opties. Zo bevat hij onder andere de volgende specificaties:

  • Volume instelling met 7 niveaus
  • Toon instelling met 4 standen
  • Gevoeligheid instelling met 4 standen
  • Terugzakker differentiatie
  • Compatible met de Mini Micron X Receiver
  • 2 Ø5mm High-vis Multi Colour LED’s: groen, blauw, rood en oranje
  • Kleur wordt geselecteerd door de volume lager knop ingedrukt te houden en de gevoeligheidsknop te gebruiken voor het maken van de keuze
  • Instelbare LED helderheid

De Limited Edition ‘Fox Camo’ Mini Micron X is verkrijgbaar als losse beetmelder, maar ook in sets. Bekijk de set hier.

CF News Flash - Fox camou

Binnenkort meer in de volgende News Flash

En dan zijn we alweer aan het einde gekomen van deze editie van de CF News Flash. Heb jij zelf een interessant product gespot dat we echt moeten zien? Tip ons dan via dit formulier. Tot de volgende!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *