CF News Flash – Januari 2022

CF News Flash - Januari 2022

Oorspronkelijk stond deze zondag in het teken van de afsluitende dag van Carp Den Bosch (voorheen Carp Zwolle), maar we weten inmiddels allemaal waarom deze beurs dit jaar geen doorgang heeft kunnen vinden. Voor nieuwe producten kon je dus niet richting de Brabanthallen, maar natuurlijk kunnen wij er wel een heel stel aan je tonen. En het voordeel, daar hoef je niet eens de deur voor uit! In deze News Flash daarom aandacht voor enkele gave nieuwe producten, nieuwtjes, acties en andere dingen die je gewoon even gezien moet hebben. Veel leesplezier!

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  Winterdeals bij BaitStar voerboten

We beginnen deze News Flash met een nieuwtje uit de stal van BaitStar voerboten. Ondanks het gemis van Carp Den Bosch hebben zij namelijk toch een aantal gave beurs/winter deals voor je klaar staan. Zo krijg je op de BaitStar Xpert voerboot voorzien van Autopilot/GPS, SonarTab dieptemeter, 2x 13Ah Lithium accu en bait thrower maar liefst 150 euro korting. Normaal betaal je voor deze combinatie hiervoor 1799 euro, maar deze is nu te verkrijgen voor 1699 euro en dan krijg je er nog een hardcase voor de handzender (twv 30 euro) en steun voor je mobiel (twv 20 euro) gratis bij!

News Flash Januari 2022 Baitstar voerboten

Ook de nieuwe BaitStar Novice voerboot is te krijgen in een aantal beursuitvoeringen met wel 100 euro korting! Bijvoorbeeld de BaitStar Novice met Raymarine DragonFly Pro5 dieptemeter, inclusief Autopilot/GPS, is nu afgeprijsd van 2299 euro voor 2199 euro! Neem snel een kijkje op de website van de mannen en zorg dat je er snel bij bent!

Pink Bubblegum pop-ups van Forgotten Flavours

Gelijk met de lancering van de CarpFeeling x Forgotten Flavours Banana Bliss pop-ups (nog maar een paar verkrijgbaar) zijn in de webshop van FF ook de Pink Bubblegum pop-ups gedropt. Deze opvallende pop-ups zijn verkrijgbaar in de diameters 10, 12 en 15mm en voorzien van een flavour die gebaseerd is op Triaceton. Door de lage pH daarvan is de pop-up ideaal om in te zetten in de ijskoude periodes. Gecombineerd met aminozuren, Bubblegum candy poeder en in Dieter’s visie de beste sweetener/enhancer die bestaat, LMPSE, maakt deze pop-up een ware killer.

CF News Flash - Januari 2022 - Forgotten Flavours
De Pink Bubblegum pop-ups van Forgotten Flavours zijn leverbaar in 10,12 en 15mm

In de webshop van Forgotten Flavours zijn deze week nog meer interessante pop-ups en varianten beschikbaar gemaakt, waaronder een aanvulling op de Scopex Squid range. Deze pop-ups zijn nu verkrijgbaar in de volgende opties:

  • 10mm (5 verschillende kleuren)
  • 12-13mm (5 verschillende kleuren)
  • 14-15mm (5 verschillende kleuren)
  • 18mm (vismeel bruin)
CF News Flash - Januari 2022 - Forgotten Flavours
Scopex Squid pop-ups in verschillende kleuren en diameters, dus passend bij iedere visserij!

Regelmatige updates van TCS in de ‘Carpy Cast’

Onze vrienden van The Carp Specialist zijn al sinds jaar en dag de grootste aanbieder van betaalwateren in binnen- en buitenland. Op hun website is altijd veel nieuws te vinden over de verschillende locaties, ervaringen en recente sessies, maar daar is nu een leuk item aan toegevoegd. Iedere week houdt Bas je namelijk per video op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vangsten in de ‘Carpy Cast‘. Leuk om te volgen en misschien wel de manier om te achterhalen wat jouw volgende vislocatie gaat worden?! Hieronder hebben we één van de recente edities geplaatst, bekijk de rest en nieuwe video’s op het YouTube kanaal van The Carp Specialist.

Welke hengel past bij jouw visserij? Doe de Nash Rod Quiz!

Er zijn honderden verschillende hengels verkrijgbaar voor het vissen op karper. Van de meest standaard lengtes en testcurves tot de kleinste retractable rods met unieke eigenschappen. Hierdoor kan het best lastig zijn om de juiste hengel te zoeken voor jouw visserij. Bij Nash heeft men daar een mooie hulp voor gemaakt, want bij het invullen van de Rod Quiz wordt een advies gemaakt voor jouw ideale hengel. Handig! Natuurlijk geldt dit wel voor de hengels binnen het assortiment van Nash, waaronder de Scopes, Dwarves en de meest recente aanvulling: de X-series. Doe de Quiz en check wat de perfecte hengel is voor jouw visserij.

Nash Tackle Rod Quiz

Handige winterpakketten van Evolution Products

De wintermaanden zijn niet voor iedereen een makkelijke tijd om karper te vangen. Ondanks goede voorbereidingen is de kans groot dat je na een dag koukleumen visloos huiswaarts keert. Als het aan Evolution Products is dat verleden tijd, want zij hebben zich de afgelopen jaren flink gespecialiseerd in het wintervissen. Naast de visserij zelf hebben ze ook een aantal hele interessante producten ontwikkeld voor de wintervisserij. Om je van de juiste tips en producten te voorzien hebben ze een speciale winterpagina gemaakt. Die pagina zal je gaan helpen om ook te gaan vangen in de koude maanden!

CF News Flash - Januari 2022 - Evolution Products
Een fraaie winterse vangst door de mannen van Evolution Products

En dat het met de juiste aaskeuze en tips goed mogelijk is om een wintervis te vangen is hierboven te zien. Deze spiegel werd namelijk gevangen met aas uit het samengestelde winterpakket 4, na de stek twee dagen licht aangevoerd te hebben met een combinatie van Sub-Zer0 en de Scopex CSL. De vis lag vol op het voer en kon het aas niet laten liggen.

Warme billen met Solar Tackle!

En dan belangrijk nieuws voor de wintervissers die er graag lekker warm bijzitten! De nieuwe HotSpot Heat Cushions van Solar zullen namelijk eind februari leverbaar zijn. Deze handige kussentjes kan je eenvoudig aansluiten op een Powerbank met behulp van een USB kabel en deze warmt zichzelf dan op in 3 standen. Je kunt het vergelijken met de stoelverwarming in een auto. Deze kussens kan je niet alleen onder je ‘derrière’ gebruiken, maar ook als kruik in de slaapzak of om je voeten op te warmen na een nachtelijk uitje. O.a. verkrijgbaar bij Hareco voor een bedrag van € 34,99

Solar HotSpot
Nooit meer koude billen met de HotSpot Heat Cushion van Solar Tackle!

Bescherm je molens met Reel Foot Protector Shoes

Als je zuinig bent op je spullen dan baal je waarschijnlijk als er een krasje op je hengels of molens komt. Een handige oplossing daarvoor is een rubberen bescherming om je molenvoetjes. Extra handig als je met vintage hengels vist waarbij de molen door middel van ringen op de hengel wordt bevestigd! Je hebt ze misschien al gezien in deze molen upgrade van Tim en hij verkoopt deze handige Reel Foot Protector Shoes via Gato Custom Reels. Ze zijn er in het zwart en transparant en geschikt voor molens met een reel foot tot 7,5cm lengte.

CF News Flash - Januari 2022 - Gato Custom Reels
Handige molenschoentjes bij Gato Custom Reels

Deze week: Korting op onze Premium Hoodies!

Een lekkere warme hoodie is momenteel geen overbodige luxe aan de waterkant. Daarom hebben we deze week onze Premium Hoodies afgeprijsd. Voor deze lekkere warme hoodies betaal je nu geen € 44,95, maar € 39,95. Er is keuze uit diverse gave designs en modellen. Onze hoodies zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en in de kleuren zwart en olive. Hieronder zie je vast twee leuke modellen, de rest vind je in onze shop.

Ridgemonkey Uni-Lead clip

Een ander interessant nieuwtje is de nieuwe Uni-Lead clip van Ridgemonkey. Deze Lead clips zijn op twee verschillende manieren te gebruiken, waardoor je kunt vissen met een fixed loodsysteem, of het lood (liever een loodvervanger) kunt droppen. Je regelt het in een handomdraai. Benieuwd hoe? Check dan zeker even de onderstaande video. De Uni-Lead clip is nu in 3 kleuren (Camo green, Camo Brown en Silt Black) verkrijgbaar bij je lokale Ridgemonkey dealer!

F.M. Pocket Pod van Rolly Carp

Wie een fan is van afwijkende producten heeft vast wel eens gehoord van Rolly Carp. Dit Italiaanse bedrijf maakt onder andere boiliedraaimachines, kooksystemen en deegspuiten, maar ook rod pods! En dat zijn gave producten kunnen we je zeggen. Op hun Facebookpagina zagen we dat er een nieuw model is toegevoegd aan de range en dit betreft de handzame Pocket Pod voor de mobiele vissers onder ons. Verkrijgbaar voor een bedrag van 194 euro via de website van Rolly Carp. Het is weer eens iets anders!

RollyCarp Pocked Pod
De gave Pocket Pod van Rolly Carp

Nieuwe producten van Thinking Anglers

En ook uit de koker van Thinking Anglers zijn in januari diverse nieuwe producten getoverd. Persoonlijk heb ik altijd wel een zwak gehad voor de producten van dit Engelse merk, aangezien er best veel innovatie in schuilt. De meest recente drop aan nieuwe producten bevat vooral luggage, maar daarin zitten wel weer wat fraaie producten. Wat denk je bijvoorbeeld van deze cameratas die verkrijgbaar is in de onderstaande camo, of in een olive tint? Check alle nieuwe producten van Thinking Anglers hier.

CF News Flash - Januari 2022 - Thinking Anglers

Controller DLX Round Carp Landing Net

We sluiten deze editie van onze CF News Flash af met de nieuwe Controller DLX van PB products. Dit nieuwe net is gemaakt volgens het unieke concept als het Controller net. Een rond karpernet voorzien van stevig opvouwbaar frame. Dit frame is gemaakt uit 16mm aluminium en is voorzien van een RVS gefreesde vouwsysteem en blok systeem. Hierdoor is het perfect om te gebruiken op wierrijke wateren waarbij het landen van karpers niet altijd even gemakkelijk is. Het net heeft een diameter van 80 cm echter en de Controller DLX beschikt over een handige 2-delige steel van 170cm. Doordat het net op 30cm van de steel kan worden losgehaald wordt hij een stuk compacter na een aanbeet en tijdens het transport van een gevangen karper. Een gaaf product. Meer weten? Check dan de website van PB Products.

News Flash Januari 2022 PB Products
Het net is ook zeer praktisch bij hoge kades.

Binnenkort meer nieuws

Zo, dat was de CF News Flash van januari 2022. Onze News Flash wordt iedere maand uitgebracht en de volgende editie verschijnt dan ook in februari. Heb je zelf nieuwe producten gezien die we zeker aandacht moeten geven? Of misschien heb je zelf wel een product ontwikkeld? Stuur ze dan in via ons tipformulier. Tot de volgende keer!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *