Chasing ‘Ian Thiels’

Chasing Ian Thiels

In het videoproject ‘Chasing’ neemt CarpFeeling auteur Kevin Verelst je mee in de voetsporen van bekende en onbekende vissers. Hierbij volgt hij de visser in zijn visserij en probeert hij die visserij zo goed en puur mogelijk in beeld te brengen. In deze derde aflevering van ‘Chasing’ volgt Kevin niemand minder dan Ian Thiels, één van de bekendste karpervissers uit de lage landen, tijdens een sessie op één van zijn favoriete rivieren. We kennen Ian natuurlijk van zijn Nederlandse recordvangst, maar er zijn maar weinig (grote) vissen die uit het net van Ian weten te blijven.

 

Advertentie:

  Als eigenaar van Efficient Carp Baits heeft Ian zijn bedrijf op steenworp afstand van de rivier De Schelde. En dat is dan ook het decor voor een interessante sessie met Kevin. Ian maakt hier op een bijzondere manier gebruik van eb en vloed en laat zien hoe hij de karpers hier weet te vangen. Wat volgt is een zeer interessante aflevering waar de passie voor het karpervissen vanaf druipt!

Natuurlijk is ook de trouwe viervoeter van Ian van de partij
Natuurlijk is ook Sky, de trouwe viervoeter van Ian, van de partij

Bekijk Chasing ‘Ian Thiels’ op YouTube

Deze gloednieuwe aflevering is nu te vinden op onze YouTube pagina. Daar vind je overigens nog veel meer gave video’s, waaronder ook de andere delen uit deze serie. Klik op de onderstaande afbeelding om rechtstreeks naar de video te gaan op YouTube.

chasing Ian Thiels
Klik op de afbeelding om direct naar de video te gaan
 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *