Nieuw Nederlands record: 37,8 kg!

Nederlands record karper

Gisteren ontvingen we als redactie plotseling diverse berichten over een nieuw Nederlands record karper. Al snel werd duidelijk dat het de Belgische bakkenvanger Ian Thiels gelukt was om ’the Black Mirror’ opnieuw te vangen en ditmaal op een nieuw recordgewicht van 37,8 kg! Ian wist deze mega karper op 13 december 2019 namelijk ook al te vangen, maar liet de vis toen per ongeluk ontsnappen voor er foto’s konden worden gemaakt en de vis kon worden gewogen. Sindsdien ging the Black Mirror, of gewoon de Zwarte spiegel, uit Nederland niet meer uit zijn hoofd.

 

Advertentie:

  Ian schrijft zelf op zijn Facebookpagina dat hij na het ongelukkige moment in december vol gas heeft doorgevist. Hij blankte ruim 40 nachten achtereen op het water. Ian, eigenaar van Efficient Carp Baits, kreeg na 8 stille dagen plotseling de alles bevrijdende run. Toen lukte het hem dus om the Black Mirror op een nieuw Nederlands record gewicht te vangen.

Op onze Facebookpagina plaatsten we gisteren al een filmpje van een werkelijk EUFORISCHE Ian, vlak na het landen van de vis. Het afzien en alle inzet zijn beloond en dat uit zich in een emotievolle Ian. Deze video is nu ook hieronder te bekijken.

Gefeliciteerd met deze fantastische recordvis Ian!

 

Advertentie:

 2 reacties op “Nieuw Nederlands record: 37,8 kg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *