De 1e keer Carp Rotterdam, dit kan je verwachten!

Carp Rotterdam

Nog een paar weken en dan zullen de deuren van de Van Nelle fabriek in Rotterdam voor het eerst openen voor de karpervissers! Op 15 en 16 oktober ’22 vindt namelijk de eerste editie van ‘Carp Rotterdam’ plaats en dat belooft een tof evenement te worden. De voorbereidingen voor de beurs zijn in volle gang en in deze update vertellen we wat je kunt verwachten van deze beurs.

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  De organisatie van deze gloednieuwe karperbeurs moet al staan te trappelen, want over 5 weken gaat het eindelijk echt beginnen. Na uitstel in verband met de Covid pandemie zal het feest nu eindelijk gaan losbarsten op deze unieke locatie. En een feest dat zal het worden, want naast de vele karpermerken en standhouders is er ook veel plaats voor entertainment met DJ’s en foodtrucks. Benieuwd wat er nog meer is? We sommen het voor je op:

Veel gave merken uit de karperscene

Natuurlijk kan een karperbeurs niet zonder de belangrijkste karpermerken. Daarom is er hard gewerkt aan een goede verdeling van het aanbod en zijn er zowel grote als kleinere (soms minder bekende) merken aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan merken als Trakker, Pole Position, PB Products, CC Moore, Sportex, Nash, Tacklebox, Ridgemonkey, Hareco, Skee-tex, Baitsolutions, Originals, Led Lenser, The Carp Specialst, House of Carp, Ridgemonkey, Free Spirit, Mr. Coot en Deeper. Maar dat is nog lang niet alles en de lijst is groeiende. Ben je benieuwd naar de volledige line-up? Check dan de socials van Carp Rotterdam en/of hun website voor het laatste overzicht.

Wedstrijd ‘Sterkste karpervisser van de Benelux’

Ook voor een beetje lol en vertier is er op Carp Rotterdam genoeg te doen. Zo kan je jezelf kronen tot de Sterkste karpervisser van de BeNeLux! Niemand minder dan spierbundel Ardy Veltkamp zal dit kampioenschap bankdrukken leiden. Iedereen kan aan dit kampioenschap meedoen en natuurlijk is er sprake van een gave prijzenpot. De winnaar zal aan het einde van Carp Rotterdam bekend worden gemaakt!

Ardy Veltkamp op Carp Rotterdam
Ludiek: Kroon jezelf tot de sterkste karpervisser van de BeNeLux!

Social Media Plein

Op het Social Media plein vind je tal van bekende en minder bekende vissers om lekker mee te ouwehoeren over en karpervissen (en andere zaken). Bekende namen als Alijn Danau, Willem Kwinten, Jelmer Simmes, Suri Carp en de boys van Underfishing zijn op dit plein aanwezig. Daarnaast vind je er ook stands van het VBK, de KSN en de BVK. Genoeg redenen om dit gezellige indoorplein zeker even mee te nemen tijdens je bezoek.

Alijn Danau is ook present op het social media plein van Carp Rotterdam
Alijn Danau is ook present op het social media plein van Carp Rotterdam

Foodtrucks

Zoals in de intro al benoemd is er op Carp Rotterdam ook genoeg ruimte voor entertainment. En natuurlijk moet er goed worden gezorgd voor de innerlijke mens. Daarom speelt de horeca ook een belangrijke rol en kan je heerlijk eten en drinken bij de verschillende aanwezige foodtrucks. Er zijn zelfs een heuse sushi bar en champagnebar aanwezig voor de liefhebbers! Kortom: je kan het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar tijdens Carp Rotterdam.

Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd op Carp Rotterdam
Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd op Carp Rotterdam

Lezingen en optredens

Een beurs zonder lezingen kan natuurlijk niet. Daarom zijn er verschillende sprekers die op Carp Rotterdam het publiek zullen boeien met hun denkwijze en avonturen. Zo zijn er lezingen van Willem Kwinten, Piet Vogel en de mannen van Underfishing. Daarnaast is er ook ruimte voor de populaire YouTube serie ‘Running Waters’. En last but not least worden er optredens gegeven door bekende Rotterdamse artiesten zoals Seaneman en de band Crawling Backs. Je bekijkt het meest actuele programma op de website van Carp Rotterdam.

Willem Kwinten is een van de sprekers
Willem Kwinten is een van de sprekers

Een dikke afterparty op zaterdag

En heb je op zaterdag nog niet genoeg gehad van de beurs of energie over? Dan kan je nog even blijven hangen voor een dikke Afterparty naast de Van Nelle Hallen! Hier zullen bekende DJ’s zoals DJ Panic, Andy Ross en DJ Dylan vette optredens verzorgen. Met je zaterdagticket heb je direct en gratis toegang tot dit vette feest. Uiteraard zijn hier bars en foodtrucks aanwezig! Hiermee hoef je voorlopig niet naar huis!

DJ Panic op Carp Rotterdam

Op de achtergrond wordt nog keihard gewerkt aan de beurs en de komende 5 weken kan je regelmatig updates en gave nieuwtjes verwachten van de organisatie Wil je alvast meer weten of tickets bestellen? Check de website www.carprotterdam.com  en zorg dat je er bij bent!

Bestel je tickets voor Carp Rotterdam nu op hun website
Bestel je tickets voor Carp Rotterdam nu op hun website
 

Advertentie:

 Een reactie op “De 1e keer Carp Rotterdam, dit kan je verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *