De Nash Moonshine range: Een heldere revolutie

Nash Moonshine range

Naarmate de dagen korter worden en de nachten langer, is het moment aangebroken om je visavonturen te verlichten en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Nash introduceert met de Moonshine range een reeks innovatieve verlichtingsproducten die het nachtvissen naar een hoger niveau tillen. In deze review duiken we in de opvallende kenmerken van de Mega Lite, Dome Lite en Inflatable Lite, en hoe deze producten je nachtelijke viservaringen zullen transformeren.

Nash Moonshine

Het hart van de Nash Moonshine range bestaat uit vijf opvallende opties: de Moonshine Micro Lite, Moonshine Multi Lite, Moonshine Mega Lite, Powerbanx Dome Lite en Powerbanx Inflatable Lite. Hoewel allemaal indrukwekkend, concentreren we ons op de Mega Lite, Dome Lite en Inflatable Lite.

Doom Lite

De Dome Lite blijkt de ideale metgezel voor de nachtvissers. Met zijn variabele helderheid, kleurkeuzes en indrukwekkende looptijd van 4,5 tot 9 uur (afhankelijk van je instellingen). Deze lamp is perfect om op te hangen in je bivvy voor extra comfort.

Nash Moonshine range

Inflatable Lite

De gloednieuwe Inflatable Lite is een wonder van compactheid en veelzijdigheid. Hij is gemakkelijk op te bergen en biedt 10-45 uur verlichting, met 250 lumen als krachtigste output. De ingebouwde ophanglussen, klittenbandsluitingen en magnetische bivvy-bevestigingsplaten maken dit een must-have voor de nachtvissers.

Nash Moonshine Inflatable Lite

Mega Lite

Ten slotte hebben we de Mega Lite, een hoofdlamp met 760 lumen die de grenzen verlegt. Het is de ultieme uitrusting voor nachtelijk ‘lamping’ en is water- en stootbestendig. Je kunt kiezen tussen een oplaadbaar lithiumbatterijpakket of een AA-batterijoptie voor extra gemak.

De Mega Lite is ideaal om te Lampen
De Mega Lite is ideaal om te ‘Lampen’

De Nash Moonshine producten beloven de duisternis te verdrijven en je viservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met een scala aan functies en opties om uit te kiezen, is het tijd om je vissersavonturen te verlichten en de nacht te omarmen met Nash indrukwekkende Moonshine range.

Wil je meer weten over de Nash Moonshine producten of andere Nash items? Check dan de website www.nashtackle.com.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *