De producten van Custom Tackle LTD

De producten van Custom Tackle LTD

Zo verspreid door Europa zijn velen kleine bedrijfjes te vinden die gepersonifieerde indicators voor je kunnen maken geheel op jouw wensen. In deze nieuwe editie staan we stil bij het Engelse Custom Tackle LTD van Paul Jones. Een bedrijfje die bobbins en accessoires maakt in de meest bijzondere kleurstellingen en uitvoeringen. 

 

Advertentie:

  Marbled Bobbins

Een van de producten waar Custom Tackle LTD in uitblinkt zijn wel hun marbled bobbins. Deze bobbins zijn in veel kleurensamenstellingen te koop waaronder het nu zo populaire camo. De bobbins kunnen voorzien worden van universele 2ba (M5) thread aan beide zijdes of voorzien worden van geïntegreerde line clip. Qua grootte kan je kiezen uit 12mm of 15mm diameter en de gewichten liggen tussen de 3gr en 8gr. De bobbins zijn uitgevoerd met een dubbele kleurstelling met marmer effect gemaakt van een ‘hand cast’ solid resin. Als laatste zijn alle bobbins uitgevoerd met een isotope sloth. 

Ze verkopen onder andere de populaire Camo Bobbins
Ze verkopen onder andere de populaire Camo Bobbins

Monkey Climber Heads

Naast bobbins maken ze ook heads en die passend zijn op de meeste monkey climber naalden. De heads hebben een binnendiameter van 5mm en op verzoek kan een grotere boring worden toegepast. Er zijn diverse varianten te koop waaronder een exemplaar van 3K carbon. Deze weegt slechts 15 gram. Naast heads verkopen ze ook complete sets voorzien van zowel head als naald. Denk aan marbled heads of oldskool PTFE heads op een naald (Climber Shaft) van roestvaststaal.

Custom Tackle LTD Monkey Climber

Solid Bobbins

Misschien wel hun gaafste product zijn hun solid bobbins. Bobbins welke verkrijgbaar zijn in drie groottes te weten 35mm, 25mm en 15mm x 18mm in diameter. Ze kunnen naar wens worden uitgevoerd met 3 groottes isotope sloths en zijn zowel als bobbin te koop en als complete set met chain, line clip en hockey. Het aantal kleuren waarin deze bobbins te koop zijn is bijzonder! Denk aan fluoro kleuren als groen, geel, (cobalt) blauw, paars, wit (PFTE), oranje, rood en een Day Glow versie.

Marbled Bobbins in diverse uitvoeringen
Marbled Bobbins in diverse uitvoeringen

Hybrids

Naast bovenstaande bobbins zijn er nog veel hybride bobbins te vinden in hun assortiment. Van carbon-marbled combinaties tot Bobbin inserts voor Solar Tackle P1 Titanium Indicators en van brons/goudkleurige bobbins tot logo bobbins van je favoriete voetbalclub. De keuze is reuze!

Bronze Colour Bobbins

Als jij een sophisticated angler bent, dan zal dit setje je ongetwijfeld bekoren. Bobbins in een shiny jasje! ze zijn 33mm hoog en 15mm in diameter en worden geleverd met line clip, chain en hockey. Het gewicht van deze bobbin met line clip bedraagt slechts 8 gram. Indien gewenst kan de bobbin worden uitgerust met een isotope sloth. 

For sophisticated anglers - Custom Tackle LTD
Custom Tackle LTD: For sophisticated anglers

Accessoires

Het vervaardigen van bobbins lijkt hun core business te zijn. Toch verkopen ze daarnaast nog enkele leuke producten als voerboot bracklets voor Deeper Smart Sonar en Lucky Smartcast eitjes, een innovatieve Night Light voor je Deeper en een custom made 3K Carbon Baiting Needle Set. Denk hierbij aan een handvat van 3K carbon met aan beide zijdes schroefdraad voor het monteren van bijgeleverde bait drill, needle, latching needle of stringer needle. Leuk spul!

Custom Tackle LTD

Kortom

Indien bovenstaande producten je wel konden bekoren, adviseer ik je eens te kijken naar hun producten. Custom Tackle LTD verkoopt al zijn producten via EBAY en is te vinden via deze link. Ik was in ieder geval erg enthousiast van zijn producten. Hopelijk jullie ook! 

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *