5x Deeper gadgets

5x Deeper gadgets

Als we één gadget moeten noemen wat de afgelopen jaren echt enorm hard binnen knalde in de hengelsport dan is het wel de Deeper Smart Sonar. Ondanks dat het idee van een werpbaar echo eitje al decennia oud is, denk aan de Humminbird RSS eitjes voor je RF15, zo was de Deeper een hippe vernieuwing die net even wat bruikbaarder was. In deze editie van 5x neem ik je mee in enkele leuke Deeper gadgets die tot nu toe te koop zijn om je Deeper eens lekker te upgraden. 

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Deeper

De Deeper Smart Sonar familie telt anno 2020 alweer vier telgen, de Deeper Start, de Deeper Pro, Deeper Pro+ en de laatst uitgebrachte Smart Sonar Chirp+. De Chirp+ is daarnaast ook nog te koop in een speciale White Edition. Om de verkoop van de Deepers te stimuleren, zijn er de afgelopen jaren zogenaamde Bundles uitgebracht. Denk aan de Deeper Pro+ Summer Bundle met daarin een Deeper Dry Gear Bag en Phone Pouch, Een Deeper Pro+ Smart Sonar Bundle met Deeper Smartphone Mount, Night Fishing Cover en Gerber Gear DIME 12-Tool Multiplier en hun laatste Exclusive Chirp+ Winter Bundle met thermosfles, Neck Gaiter en fluoro gele Night Fishing Cover. Daarnaast hebben ze op Engelse bodem ook diverse Bundles verkocht tezamen met Korda.

5x Gadgets voor de Deeper
De Sonar / Fishfinder Pouch van Total Camo Carp Accessoiries.

Door de populariteit van de Deeper zie je steeds meer kleine merken inspelen op dit product. In dit artikel een overzicht van enkele Deeper gadgets tezamen met gadgets die Deeper zelf te bieden heeft!

De Exclusive Chirp Winter Bundle.
De exclusieve Chirp Winter Bundle.

1. Cult Tackle DPM Sonar Protection Case

Misschien dat het nog net iets te vroeg is maar het valt mij eerlijk gezegd mee dat de kleine custom bedrijfjes nog niet massaal op de Deeper zijn gedoken. Het is echt zo’n product waar je best wat leuke gadgets voor kan verzinnen. Cult Tackle doet in ieder geval goede zaken met hun DPM Sonar Protection Case. Deze harde schaal is een heel stuk beter dan het originele Deeper tasje en ziet er ook nog eens kek uit. Wil je je dure Deeper goed opbergen een musthave! Voor meer informatie check je; culttackle.com Mocht dit tasje van Cult Tackle je overigens niet tarty genoeg zijn, check dan zeker ook de Sonar / Fishfinder Pouches van het Engelse Total Camo Carp Accessoiries die tevens gestoken zijn in Disruptive Pattern Material. 

Berg je Deeper in stijl op.
Berg je Deeper in stijl op.

2. Deeper Night Fishing Covers Set

Wanneer je in het donker je Deeper wilt gebruiken, heb je een zogenaamde Night Fishing Cover nodig. Deze speciale fluoro transparante covers vervangen de standaard dichte cover en maken het mogelijk, na de nachtvismodus in de app te kiezen, om je Deeper te laten oplichten. In de net besproken Bundles zaten Night Fishing Covers bij in diverse kleuren als fluoro geel en oranje. Nu zijn er in het verleden nog twee versies uitgebracht die iets lastiger te vinden zijn. Dit zijn de donkergroene en transparant zwarte variant. Er bestaat een heuse Night Fishing Covers set met daarin alle covers. Het is momenteel een aftermarket product maar wie zoekt zal vinden!

Alle kleuren Covers in 1 set.
Alle kleuren Covers in 1 set.

3. Custom Tackle LTD Pro Plus Universal Mounts

Naast dat je een Deeper natuurlijk werpend kan gebruiken, heeft Deeper ook een Flexible Arm Mount in het assortiment om hem te monteren op je (rubber)boot of kayak. Toch zie je steeds meer toepassingen waarbij de Deeper als dieptemeter op je voerboot wordt gemonteerd. Het Engelse Custom Tackle LTD verkoopt diverse mounts voor op je voerboot. Deze mounts worden bevestigd door middel van velcron (klitteband) of 3M Mount Tape voor een meer permanente bevestiging. De mounts kunnen op maat gemaakt worden naar jouw wensen en zijn gemaakt van duurzame materialen als roestvaststalen fittings en Nylock kunststof. Voor meer informatie surf je naar; www.customtackle.co.uk

Monteer je Deeper op je voerboot!
Monteer je Deeper op je voerboot!

4. Deeper Winter Smartphone Case

Wie zijn telefoon gebruikt als scherm van zijn dieptemeter zal dit volgende product beslist kunnen waarderen. Ik ben zelf gebruiker van een Vexilar dieptemeter en gebruik mijn iPhone als scherm van mijn dieptemeter. Dit werkt prima maar zonlicht op je scherm is een echte crime. Daarnaast vind je telefoon het niet zo fijn als het regent. De Winter Smartphone Case is een speciale spatwaterbestendige hoes voor je smartphone die ook nog eens iets isoleert. Zoals je wellicht weet kunnen (lithium) accu’s slecht tegen kou en gaat de accuduur van je telefoon snel achteruit. Dit hoesje isoleert je telefoon iets wat dit tegengaat. Het meest ideale aan dit product is de zonnekap. Deze feature zorgt ervoor dat je je scherm een stuk beter kan aflezen! Voor meer informatie surf je naar; deepersonar.com

Houd je telefoon heel!
Houd je telefoon heel!

5. Custom Tackle LTD Deeper Pro Night Light

Het laatste product wat ik wil behandelen is wederom een echte gadget en uit de stal van Custom Tackle LTD. Het Betreft de Deeper Pro Night Light! Een Deeper beschikt over een tweetal bevestigingspunten waarvan je er normaliter altijd maar eentje gebruikt. Het Engelse Custom Tackle LTD heeft een speciale transparante isotope houder gemaakt voor 3mm x 10mm isotopes die je op het schroefdraad bovenop de Deeper kan bevestigen. De isotopes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor je hem nog verder kan personifiëren.

Laat je Deeper nog iets meer opvallen in het donker.
Laat je Deeper nog iets meer opvallen in het donker.

Kortom: genoeg Deeper gadgets

Het valt tot nu toe mee aan merken en producten die durven een Deeper onderhanden te nemen. Misschien dat deze hype nog gaat komen. Bovenstaande producten beloven in ieder geval al veel goeds. Het is wachten op de volgende Deeper gadgets!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *