Cotswold Aquarius hondenjas

Cotswold aquarius hondenjas

Sinds maart vorig jaar hebben we een hond in ons knusse gezin. We hebben er nu ook tijd voor, dus haalden we Leo uit het asiel. Aangezien Leo een Amerikaanse Stafford is met kort haar wilden we een hondenjas voor hem kopen in verband met de kou. Nu is hij zelf best een bikkel, maar zodra het écht heel koud is en vooral bij regen en natte sneeuw, merken we dat hij dat niet fijn vindt. Hij schudt dan om de haverklap zijn vacht leeg.

 

Advertentie:

The Carp Specialist  Toen ik op de site van M2 Bait and Tackle aan het kijken was voor nieuwe gave gadgets, stuitte ik op een stoere hondenjas met woodland camo. Het Britse merk Cotswold Aquarius heeft dezelfde jasjes ook in olive kleur en ze zijn in 4 maten te verkrijgen. Zo kan je maatje op 4 poten ook in stijl mee naar de waterkant als het koud is.

Cotswold aquarius hondenjas 1

De maat van de hondenjas bepalen

In overleg met het thuisfront werd deze jas besteld. Ik moest Leo even opmeten, van nek tot kont en zodoende kon de maat van Leo worden bepaald op maat L. Dat is de één na grootste maat. Op de site staan alle maten heel handig beschreven. Zoek het soort ras op, of een soortgelijke grootte van de rassen die er wel bij staan.

Cotswold aquarius hondenjas

Het materiaal

Deze stoere jasjes zijn van ademend en waterproof materiaal gemaakt en hebben een dikke voering. De stof is aan de binnenzijde glad en dus kun je de haren er makkelijk af kloppen. Aantrekken gaat heel simpel. Je legt de jas op zijn rug en daarna kun je met flappen om zijn nek en om zijn buik de jas vastmaken middels klittenband straps. Er zitten achter ook nog aan beide zijden elastieken die je aan de achter poten kunt doen, maar deze zijn niet echt nodig (althans bij Leo niet.) Bij de nek zit een soort kraag met opening waar je eventueel een riem of ring van de halsband doorheen kunt halen.

Cotswold aquarius hondenjas 1
Een stoere jas voor je trouwe vismaat

Kortom een heel gave en stoere jas voor jouw hond en ook nog voor een nette prijs. Lijkt het jou ook wat? Check hem dan bij M2 Bait and Tackle

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *