Kevin & Frank op het Kempisch kanaal

Kevin en Frank aan het Kempisch kanaal

Er zijn van die wateren die door de jaren heen een soort magische status hebben verkregen. Het Kempisch kanaal is daar zeker een voorbeeld van. Hoewel Kevin in de buurt van het kanaal woont en er regelmatig vist, had Frank er nooit eerder aan de oevers gestaan. Voor hem was dit fameuze kanaal enkel nog een water wat het decor was van veel magische verhalen uit het verleden. Aan het begin van 2022 visten Kevin & Frank samen al een social op het Kempisch kanaal, maar tijdens deze sessie kwamen zelfs nog sneeuwvlokken naar beneden. Aan het einde van het voorjaar stond de tweede social op het programma…

 

Advertentie:

CC Moore  Socializen aan het Kempisch kanaal

Van de tweede sessie heeft Kevin een gave video gemaakt waarin hij laat zien hoe hij de visserij aanpakt. Hoewel ook nu de omstandigheden verre van ideaal genoemd kunnen worden is er veel vertrouwen. Veel kijkplezier!

Bekijk de video nu en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal voor meer gave video’s!

In 2022 zullen we meer gave karper video’s gaan maken vol met tips, tricks en gave avonturen. Wil je hier niets van missen? Abonneer je dan nu op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *