[Kijktips] Spaanse karpers & Engelse avonturen

kijktips

Nu de dagen korter worden en de temperatuur langzaam gaat dalen is een avondje bankhangen (of op je stretcher liggen) natuurlijk heerlijk. Mocht je het turen over het water zat zijn en gewoon lekker wat ontspanning zoeken, dan hebben we een paar gave kijktips voor je. Hieronder vind je namelijk drie video’s van Marc Voosen & Samir Arebi, Forbidden Routes en een heerlijke sfeervideo van ‘Terry Hearn’. Veel kijkplezier!

 

Advertentie:

Nash Tackle  The Last Frontier – Marc Voosen & Samir Arebi in Spanje

In deze gave video gaan de Nash mannen op jacht naar grote karpers op het prachtige ‘Lake Orellana’ in Spanje. Dit grote meer bevat niet alleen enorme karpers, maar ook prachtige oevers en een dito omgeving. Het is geen makkelijke taak om hier succes te boeken, maar dat kan je natuurlijk wel aan deze mannen overlaten. Kijk en geniet van deze video die ruim 50 minuten duurt.

Forbidden Routes (FR) – Karpervissen op klein riviertje

Het YouTube kanaal van Forbidden Routes heeft de laatste tijd lekker aan de weg getimmerd met regelmatig nieuwe content. De video’s zijn hoofdzakelijk gefilmd in Engeland en er vallen veel prachtige karpers te bewonderen. Een kijktip!

Terry Hearn – Out of the blue

Zelf heb ik een absoluut zwak voor de video’s van Terry Hearn. Het komt misschien door de boeken die ik altijd als enorm inspirerend heb ervaren en diverse malen heb gelezen. Ieder jaar dropt ESP wel een aantal sfeervolle video’s waarin Terry zijn visserij van de afgelopen tijd beschrijft, of juist herinneringen ophaalt uit een (ver) verleden. Allemaal hebben ze 1 ding gemeen, het zijn fantastische video’s met in de hoofdrol één van de meest gepassioneerde karpervissers die er rondloopt. Zijn meest recente video, Out of the Blue, staat alweer twee maanden online, maar is zeker het kijken waard!

Heb jij kijktips voor ons?

Anno 2021 verschijnen er dagelijks gave video’s online. Niet alleen van de grotere bedrijven, maar ook kleine projecten. Heb jij zelf een video gezien die je anderen echt wilt aanraden? Tip ons dat via het contactformulier of reageer hieronder.

 

Advertentie:

 Een reactie op “[Kijktips] Spaanse karpers & Engelse avonturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *