Het aas om het snelst een aanbeet te krijgen? Dat is Citruz!

Nash Citruz range, de keuze voor een snelle aanbeet

De Nash Citruz Boilies bestaan uit een gebalanceerde mix van fruitextract, oliën en talin. Samen verspreiden zij onder water een zeer herkenbare smaak en geur. De Nash Citruz range is het hele jaar door inzetbaar maar komt vooral tot zijn recht tijdens de koudere maanden! Pellets, boilies, pop-ups, hookbaits, stickmix en vloeibare toevoegingen zijn weliswaar op elkaar afgestemd. Wil je meer weten over de Nash Citruz range? Lees dan de onderstaande, afzonderlijke uitleg over dit uitzonderlijk winteraas.

Eén van de vele karpers die al op de Nash Citruz producten zijn gevangen
Eén van de vele (grote) karpers die al op de Nash Citruz producten zijn gevangen

Citruz boilies

Verkrijgbaar in roze (welke een mengeling is van fel en uitgewassen roze) en wit. Twee kleuren die zich bewezen hebben als een goede keuze voor gebruik in koud water en voor het vissen op wilde karpers, op rivieren en parkwatertjes. Als basis wordt een mix van granen en melkproteïnes gebruikt die zich al bewezen hadden bij koude watertemperaturen. Daarbij voegen we onze exclusieve, gerijpte Nashbait fruitesters, essential oils en talin zoetstof toe. Deze boilies zijn uiterst attractief en dat zelfs op momenten dat anderen moeilijk een aanbeet kunnen forceren.

Nash Citruz
Mega attractief aas!

Citruz pop-ups

Citruz pop-ups zijn gemaakt van een mix van fruitesters, essential oils en de ultieme smaakversterker Talin, wat zorgt voor een ongelofelijk aroma. De geur blijft lang hangen in de waterkolom, wasemt makkelijk uit in koud water waardoor het een enorme aantrekkingskracht heeft op onze gevinde vriend, de karper.

Citruz pop-ups zijn makkelijk te doorprikken, hebben een enorme drijfvermogen en blijven heel lang intact. Ze zijn te verkrijgen in wit en roze en elke pot bevat 3ml Citruz boosterspray om de korte termijn attractie nog te verbeteren.

Citruz pop-ups van Nash

Citruz wafters

Deze wafters zijn perfect, traag zinkende haakaasjes die zinken op het gewicht van de haak. Ze zijn makkelijk met een boilienaald te doorprikken en in dezelfde kleur als de gelijknamige boilies te verkrijgen. Wafters zinken langzamer dan bodemaas en gedragen zich dus natuurlijker aan een rig. De drijfkracht is evenredig met de diameter van de wafters, hoe groter, hoe meer drijfkracht omdat m’n groter haakaas meestal ook gebruikt bij een grotere haak.

Schema om de juiste haakmaat te bepalen:

  • 12mm wafters (haakmaat 8-10)
  • 15mm wafters (haakmaat 6-8)
  • 18mm wafters (haakmaat 6-7)
  • 20mm wafters (haakmaat 4-5)
Marco Tetteroo met zijn PB van 31,3 kg op de Citruz range!
Marco Tetteroo met zijn PB van 31,3 kg op de Citruz range!

Citruz concentrate

Citruz concentrate bevat de ongelofelijke fruitesters en essential oils die we gebruiken in de pop-ups. De liquid is ideaal om je haakaas zoals pop-ups, maden, pellets en plastic aas, mee te boosten. Citruz Concentrate is het bekendst als spray op Citruz pop-ups maar kan ook op andere boilies (Probeer het zeker ook eens op onze Coconut Crème pop-ups). Ze bevatten 30ml per flesje.

Baitspray
Geef je aas nog meer attractie mee

Citruz pellets

Een op maat gemaakte pellet die weinig olie bevat. Ze zijn in twee tijden gesoakt in de poeder en vloeibare liquid. Dat zorgt voor een uiterst attractieve voerplek die de kans op een aanbeet vergroot tijdens koudere periodes. Te gebruiken in PVA zakjes of -kous, of om een voerplek aan te leggen die watervogels op afstand houdt en voor langere aasperiodes bij de vissen zorgt. Ze zijn verkrijgbaar in 2mm en 6mm waardoor er keuze is uit twee verschillende oplostijden. Een verpakking bevat 900 gram.

De pellets zijn verkrijgbaar in 2 en 6 millimeter
De pellets zijn verkrijgbaar in 2 en 6 millimeter

Citruz Cultured Fizzing Stick Mix

Deze stickmix werkt op een ander principe, met actieve ingrediënten die reageren in water en ervoor zorgen dat de mix als het ware onderwater begint te werken. Hierbij komen er allemaal kleine voedseldeeltjes vrij die zich door de gehele waterkolom verspreiden. Dat zorgt ervoor dat de karpers naar het haakaas worden gelokt met behulp van zicht en geluid, evenals geur en smaak. Het is een zeer effectieve manier om de aandacht van de karpers te trekken. Niet alleen wanneer het koud is maar ook wanneer standaard PVA-tactieken niet de gewenste resultaten opleveren of wanneer je een snelle aanbeet wilt forceren.

Fizzing stick mix
Fizzing stick mix brengt je stek tot leven

De aantrekkingskracht in de Fizzing stickmix is voor een karper moeilijk te weerstaan. Het zijn dezelfde fruitesters, aminozuren, nucleotides, vitaminen en mineralen, zoals je die kunt vinden in de levende coating van de Cultured hookbaits. De mix heeft ook een zeer attractieve visuele roze kleur. Best te gebruiken in combinatie met de Citruz Cultured Hookbaits. Een verpakking bevat 200 gram stick mix.

Citruz Spod Syrup

De perfecte bulk liquid voor de winter, een super zoet recept op Citruz basis dat de karpers effectiever tot azen aanzet in koud water. Deze PVA-vriendelijke liquid kan je injecteren in PVA-zakjes, gebruiken als dip voor PVA-kous, toevoegen aan stickmixen of gebruiken als boiliesoak. Door de felroze kleur en unieke geur valt deze liquid onmiskenbaar visueel op en creëert tegelijk een geurspoor doorheen de waterkolom.

Geef je aas een boost met de Spod Syrup
Geef je aas een boost met de Spod Syrup

Citruz Cultured Hookbaits en Pop-ups

Op basis van een 15, 18, 20 of 24mm wafter zijn de gebalanceerde Cultured Hookbaits laag voor laag opgebouwd om het haakaas levend te maken. Eenmaal ingegooid zal de zogenaamde ‘huid’ over een aantal uren (afhankelijk van de watertemperatuur) langzaam afbreken, net zo lang totdat alleen nog maar de kern van het aas over blijft. Deze oplossende ‘huid’ geeft natuurlijke triggers af in het water die tot nu nog nooit in de handel te krijgen waren.

Mark Pansar met één van zijn vele vangsten op deze boilies
Mark Pansar met één van zijn vele vangsten op deze boilies

Het continu loslaten van natuurlijke attractie, die alleen maar in natuurlijk voedsel zit, is bijgevolg één van de meest natuurlijke haakaasjes die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het is rijk aan aminozuren en nucleotiden die het beste presteren in een ongekookte vrije vorm. Cultured Hookbaits zijn simpelweg het meest onvoorstelbare karperaas op de markt. Cultured pop-ups zijn opgebouwd uit laagjes die neutraal drijvend zijn in het water. Ze bevatten dezelfde ongekookte aminozuren, nucleotides, vitamines en mineralen als de niet drijvende cultured hookbaits.

Cultured hookbaits zijn unieke haakaasjes met een oplosbare mantel
Cultured Hookbaits zijn unieke haakaasjes met een oplosbare mantel, verkrijgbaar als zinkende boilie en pop-up

Citruz Liquid Bait Soak

Een PVA vriendelijke food dip vol legendarische Citruz® attractors. Te gebruiken als dip, om PVA-sticks aan te maken of om pellets, drijvend aas en boilies te soaken. Kan niet overgedoseerd worden. 250ml per fles.

citruz soak

Citruz Plume Juice

Het laatste nieuwtje op het vlak van extra attractie voor je haakaas! Combinatie van de unieke mix van de Citruz (fruitesters, talin en essential oils) met onze, voor vis en wateronschadelijke en uiterst opvallende, Plume Juice formule.

Deze kan gebruikt worden op pop-ups, boilies, foam, PVA-sticks en zelfs op drijvend aas. Citruz Plume Juice zorgt voor een ongelofelijke, visuele wolk vol van attractie die zelf in moeilijke omstandigheden vissen tot azen aanzet. Verkrijgbaar in wit en roze en dus passend – of net contrasterend – met de Citruz boilies en pop-ups. Plume Juices voegen een nieuwe dimensie toe aan gelijk welk haakaas en aaspresentatie. Een flesje Plume Juice bevat 100ml.

Plume juice

Benieuwd naar nog meer informatie? Check dan de website van Nash.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *