Nieuwe website Zunnebeld online!

Nieuwe website Zunnebeld online

Wanneer je wel eens online shopt naar visspullen, is de kans groot dat je wel eens op de website van Zunnebeld terecht bent gekomen. Op deze webshop heb je namelijk de keuze uit meer dan 35.000 hengelsportartikelen. Al deze producten worden direct uit eigen voorraad geleverd. Misgrijpen bij deze Zwolse webwinkel doe je dus niet snel. Het is niet voor niets dat Zunnebeld de laatste jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands grootste hengelsport webwinkels. En tevens al jaren één van de trouwe partners is van CarpFeeling!

De kracht van Zunnebeld ligt bij het brede assortiment en de uitstekende service. Om hierin nog beter te worden lanceerde Zunnebeld vorige week een hagelnieuwe webshop. Eentje die in de loop van de tijd flink zal worden uitgebreid om het vinden van jouw favoriete producten nog beter te maken.

Nieuwe website Zunnebeld
De nieuwe website van Zunnebeld.nl

Heel veel nieuwe features

De nieuwe website van Zunnebeld heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen. Vanaf nu is het ook mogelijk om op zunnebeld.nl de voorraad in te zien. Zo weet je zeker dat ze alles direct kunnen leveren. Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst worden namelijk de zelfde dag nog op de post gedaan. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om producten die ‘even niet meer op voorraad zijn’ alvast te bestellen en te reserveren. Hoe tof is dat!

De nieuwe webshop van Zunnebeld is ook een heel stuk sneller dan zijn voorganger. Dit in combinatie met de verbeterde zoekfunctie maakt het mogelijk om nog sneller je visspullen bij elkaar te rapen. En heb je gevonden wat je zocht? Bewaar dan deze producten op je persoonlijke pagina, of reken ze af via een van de vele betaalmethodes.

Ondanks deze nieuwe webshop zijn ze bij Zunnebeld heel gewoon gebleven. Gewoon, zoals je van ze gewend bent. Benieuwd naar onze nieuwe webshop, neem dan vooral een kijkje via de onderstaande link.

www.zunnebeld.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *