Season opening bij Zunnebeld

Zunnebeld Season Opening event 2024

Op zaterdag 18 mei 2024 is het tijd voor het Season Opening Event van Zunnebeld. Op deze feestelijke openingsdag kan je profiteren van veel mooie aanbiedingen, kortingen, verlotingen, hagelnieuwe producten en leuke demonstraties van meer dan 35 bekende roof- karper- en witvissers. Professionals die je tijdens deze dag het hemd van het lijf kunt vragen.

Wat is er allemaal te doen bij Zunnebeld?

De komst van het mooie weer en het eindigen van het gesloten seizoen is voor veel sportvissers hét moment om de hengels af te stoffen. Er kan weer worden gevist! Om je goed voor te bereiden voor het komende seizoen ben je bij Zunnebeld aan het juiste adres. Deze hele dag (zaterdag 18 mei 2024) staat namelijk in het teken van jouw hobby: vissen! 

Tijdens onze Season Opening Event ontvang je in onze winkel (aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle) 15% directe korting op al ons kleinmateriaal! Ook zijn er meerdere bekende vissers aanwezig die al je vragen beantwoorden en leuke demonstraties verzorgen. Ook zul je de nieuwste producten te zien krijgen en worden er producten verloot.

Met demonstraties van 35 bekende vissers
Met demonstraties van 35 bekende vissers

Voor alle karpervissers!

De maand mei is de periode om de karpers te belagen. Het water is lekker opgewarmd waardoor de karpers actief op zoek gaan naar voedsel. Het moment voor jou als karpervisser om je slag te slaan. En niet alleen aan het water, maar ook bij Zunnebeld. Bij ons profiteer je tijdens ons Season Opening Event van 15% directe korting op al je end tackle. Van haken tot wartels, van lood tot kant-en-klare systemen. Dat is een korting waar je ‘U’ tegen zegt, toch?

Ook zijn er tijdens ons Season Opening Event vissers als Erwin Vos, Arjan Braad, Jasper Smit, Matthijs Lourens, Jasper Smit en Piet Vogel aanwezig die je het hemd van het lijf mag vragen! 

We zien je op 18 mei graag bij ons in de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle! Tot dan!

Zunnebeld Season Opening event

Informatie Season Opening Event

Waar: Van Karnebeekstraat 73
Wanneer: 18 mei 2024
Tijd: 09:00 tot 17:00 uur
Website: www.zunnebeld.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *