Soon: “Banana Bliss” pop-ups

Limited edition Banana Bliss pop-ups

Vanuit CarpFeeling zijn we door de jaren heen met veel verschillende bedrijven in contact gekomen, en uit die contacten ontstaan soms hele toffe dingen. Met de (inmiddels afgelaste) beurs Carp den Bosch in het vooruitzicht zochten we naar een leuk en exclusief product om te verkopen vanaf onze stand. Zo raakten we in gesprek met Dieter van het bedrijf Forgotten Flavours. Niet veel later sloegen we de handen ineen voor een samenwerking en dat heeft geleid tot onze allereerste ‘collaboration’. Het resultaat is een product waar we enorm trots op zijn: de limited edition ‘Banana Bliss’ pop-ups!

Opvallend en attractief!
Opvallend en attractief!

Een karpermagneet voor koud water

Bij het samenstellen van onze pop-ups hebben we gekozen voor een mix aan attractors die uitstekend tot hun recht komen in kouder water. Daarmee zijn de Banana Bliss pop-ups ideaal voor de visserij in de winter- en voorjaarsmaanden. Een mooi voorbeeld van deze vangkracht kregen we afgelopen week toen we CarpFeeling auteur Jan Nijgh een potje meegaven voor zijn wintervisserij. Nog diezelfde avond stuurde Jan een filmpje en foto’s van zijn eerste vangst op de oranje pop-ups, een fraaie winterdertiger!

banana bliss

Limited edition, dus op = op!

Zoals we hierboven al vermeld hebben was het oorspronkelijk de bedoeling om deze pop-ups te verkopen als exclusieve beursdeal. Nu de beurs door covid-19 is gecanceld hebben we besloten om de pop-ups toch uit te gaan brengen en wel op het moment dat de deuren van de beurs zich eigenlijk zouden gaan openen. De ‘Banana Bliss’ pop-ups zijn daarom al te vinden in onze webshop, maar ze gaan vrijdag 21 januari om 10.00 uur in de verkoop. In het totaal zijn er slechts 100 potjes van de Banana Bliss pop-ups gemaakt en die zijn verdeeld tussen Forgotten Flavours en CarpFeeling. Wees er dus snel bij om niet mis te grijpen!

De eerste vangst op de Banana Bliss pop-ups was direct een fraaie winterdertiger!
Diezelfde avond stuurde Jan ons foto’s van een fraaie winterdertiger!

Meer info & bestellen

Wil je meer weten over deze exclusieve “CarpFeeling x Forgotten Flavours Banana Bliss pop-ups“? Klik dan op de onderstaande afbeelding om direct naar onze shop te gaan. Hier lees je onder andere welke attractors en flavours er zijn gebruikt voor deze eye-catchers en je kunt er jouw exemplaar bestellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *