Target Carp Vol. 1 [Sessie 1+2]

target carp 1 header

Als je regelmatig op Instagram of YouTube zit dan ken je wellicht de accounts van ‘The Crooked Rod’ wel. De man hierachter is Rick de Jonge en hij plaatst regelmatig vlogs over zijn visserij online. Vanaf nu gaat Rick zijn vlogs exclusief plaatsen op het YouTube kanaal van CarpFeeling en de eerste video staat nu online.

 

Advertentie:

Nash Tackle  In het nieuwe project Target Carp gaat Rick achter een specifieke schubkarper aan op een kanaal dat hij al vaker heeft bevist. De jacht op deze schub vindt op dit moment plaats en Rick zal zijn sessies filmen en als vlogs plaatsen. Zo kijk je dus live mee met zijn visserij en zie je of het hem lukt om deze karper te vangen. Natuurlijk legt hij in zijn vlogs ook uit hoe hij zijn visserij aanpakt en vertelt hij welke tactieken en technieken hij gebruikt.

Wil je Rick ook volgen op Instagram? Klik dan op de volgende link: www.instagram.com/thecrookedrod

Bekijk Target Carp Vol 1. nu

Ben je benieuwd naar de eerste twee sessies van dit nieuwe project? Klik dan op de onderstaande foto en bekijk de video op ons YouTube kanaal. Vergeet je niet te abonneren en de meldingen aan te zetten zodat je automatisch op de hoogte blijft van nieuwe video’s. Veel kijkplezier met Target Carp 1!

target carp 1
Klik op de bovenstaande afbeelding om naar de video op YouTube te gaan
 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *