TIP: Deeper Trophy Bundle


Over de producten van Deeper kan je op onze website regelmatig informatie vinden. Het gros van de CarpFeeling teamleden maakt gebruik van een Deeper en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze kleine fish finders zijn namelijk ontzettend praktisch en voorzien je van enorm veel essentiële informatie over het water waar je vist. In dit artikel staan we stil bij de huidige kadovorm van Deeper, de zogenaamde Trophy Bundle. Waar bestaat deze uit en wat is het voordeel?

 

Advertentie:

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren  Ieder jaar, meestal in de maand december, brengt Deeper een leuke deal op de markt die ideaal is voor de feestdagen. Die hebben we inmiddels achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat deze Trophy Bundle gelijk vergeten dient te worden. Dit is namelijk een set waarbij je flink wat extra’s krijgt.

Deeper CHIRP+ 2

Waar bestaat de Deeper Trophy Bundle uit?

De Deeper Trophy Bundle bevat onder andere het vlaggenschip van het bedrijf, namelijk de Deeper CHIRP+2 en wordt aangevuld met enkele leuke en praktische extra’s. De CHIRP+2 is de meest uitgebreide fishfinder van Deeper en werkt met speciale CHIRP technologie. Hiermee krijg je de meest accurate informatie over het bodemverloop, hardheid, obstakels en signalen van vis. De accuduur is in de normale modus zo’n 15 uur en bij de energiebesparende modus zelfs 20 uur. Oh ja, de CHIRP+2 komt ook nog eens met maar liefst 5 jaar garantie!

Deeper CHIRP +2

Klein van formaat en 3 frequenties voor een optimale scan van de bodem.


Meer weten over de CHIRP+2? Check dan de website van Deeper. Naast de fishfinder zelf krijg je in de Trophy Bundle de volgende extra’s:

– Deeper Power Lantern

Deze handige outdoor lamp is een uitstekende aanvulling op je gear als je een nachtje gaat vissen of na zonsopkomst of -ondergang aan het water bent. De Power Lantern beschikt over een maximale capaciteit van 600LM en kan 100 uur worden gebruikt in een gedimde lichtmodus. Hierdoor is hij uitstekend te gebruiken als bivvylight. Maar nog mooier, je kunt hem ook gebruiken als powerbank om je telefoon, drone of andere producten op te laden. De ingebouwde powerbank heeft een kracht van 5400mAh.

De Deeper Trophy Bundle bevat ook de Power Lantern
De Deeper Trophy Bundle bevat ook de Power Lantern

– Deeper Smartphonehouder

De Deeper fishfinders werken met de Fish Deeper app en dus op je telefoon of tablet. Met de handige smartphone houder bevestig je jouw mobiele telefoon eenvoudig op je hengel, waardoor je een hand vrij kunt houden. De smartphonehouder past op iedere hengel, klemt de telefoon goed vast en is universeel bruikbaar voor telefoons met een scherm van 9 tot 13 centimeter.

De Deeper Trophy Bundle met de smartphonehouder

– Fish Deeper app

Eerder deze maand bespraken we al de Fish Deeper app op onze website. Hiermee zie je niet alleen de weergave van je Deeper fishfinder tot in de kleinste details, maar krijg je ook tal van andere mogelijkheden. Je kunt waterkaarten maken met je eigen producten, favoriete visplekken opslaan of je stekken markeren om naar terug te varen. Maar je kunt met deze applicatie ook talloze andere waterkaarten bekijken van wateren over de hele wereld!

Wat kost de Deeper Trophy Bundle?

Voor de Deeper Trophy Bundle betaal je de prijs van de Deeper CHIRP+2. De adviesprijs is vastgesteld op € 379,99 en dat betekent dus dat je de Deeper Power Lantern en smartphonehouder er gratis bij krijgt!

De Fish Deeper app levert ontzettend veel belangrijke informatie op.


Beperkte voorraad Deeper Trophy Bundle

De Deeper Trophy Bundle is kort leverbaar zolang de voorraad strekt. Je bestelt hem bij de beter gesorteerde hengelsportzaak of rechtstreeks op de website van Deeper. Je betaalt hier geen verzendkosten.

Alle specs zelf even bekijken en/of bestellen? Bezoek dan de volgende website > www.deepersonar.com

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *