VLOG 5 Frank Avezaat – ‘Het syndicaat deel 2’

Vlog 5 Frank Avezaat

Man, wat is het alweer lang geleden sinds de vorige vlog! Een crash van mijn harde schijf zorgde ervoor dat mijn foto- en videomateriaal van het voorjaar en de vroege zomer in één klap waren verdwenen. Helaas was ik zo stom om er geen backup van te maken. Achteraf gezien is dat toch knap lullig. Het was dus zaak om weer flink beelden te gaan schieten. Langzaam wordt de nieuwe schijf weer gevuld met gave beelden van mooie karpers. Na mijn laatste sessie in 2013 op het viswater van VC de Meeren heb ik bewust het voorjaar en de zomer aan me voorbij laten gaan. Eind juli werd de draad opgepakt en ving ik een paar mooie vissen, alvorens er twee mindere nachten volgden.

 

Advertentie:

CC Moore  Eind september was ik weer terug. Ik heb lekker kunnen filmen en gelukkig kwamen er een flink aantal prachtige vissen op bezoek. Veel plezier met deze nieuwe videoblog!

Bekijk aflevering 5

Wil je graag de eerdere vlogs van Frank bekijken? Check dan ons YouTube kanaal of klik hier voor een overzicht.

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *