Fieldtesters gezocht: win een visvakantie naar Lac de Cordeliers

Win een visvakantie naar Lac de Cordeliers

Ooit al eens ‘volledig verzorgd’ op FIELDTEST willen gaan naar een gave karperbestemming in Frankrijk? Grijp dan nu uw kans en win een visvakantie t.w.v. ruim 1.400,- naar Lac de Cordeliers. Schrijf u gratis in en maak kans op fantastische prijzen van MTC Baits, NTEC Tackle en The Carp Specialist! Hieronder leest u wat u hiervoor moet doen en wat u precies kunt winnen.

Wat kunt u winnen?
* Een gratis weekje karpervissen voor 2 karpervissers op het Franse betaalwater Lac des Cordeliers in de Franse Alpen op een stek en datum naar keuze t.w.v. € 400,-

  • Twee uitgebreide pakketten à € 200,- aan lijnen & klein materiaal van het bekende merk NTEC Tackle
  • 50kg MTC Boillies – smaak en diameter naar keuze

ZO DOET U MEE: SCHRIJF U HIER GRATIS IN!

Win een visvakantie naar Lac de Cordeliers
Een prachtig meer in de Franse Alpen

Karpervissen op het betaalwater Lac des Cordeliers

Het betaalwater Lac des Cordeliers is geen ‘betaalwater’ zoals u wellicht gewend bent… vandaar dat we op zoek zijn naar ervaren fieldtesters die een uitdaging durven aan te gaan. In de Franse Alpen ligt dit bijzondere water van bijna 100 hectare groot en het beschikt over slechts 5 visstekken. Ruimte in overvloed, een uitzicht om uw vingers bij af te likken en een redelijk onbekend visbestand, maar wel met topvissen die al tot 25kg+ zijn gevangen. Kortom: het perfecte water voor de karpervisser die niet bang is voor een uitdaging!

Kwaliteitsmateriaal van NTEC Tackle

Als Nederlands bedrijf staat NTEC garant voor topkwaliteit klein materiaal voor de karpervisserij. Speciaal voor een groot en obstakelrijk water als Lac des Cordeliers heeft het team van NTEC Tackle een uitgebreid ‘give away’ pakket voor 2 karpervissers samengesteld. Denk aan extreem sterke en slijtvaste nylon hoofdlijnen, leaders, een uitgebreid pakket haken, onderlijnmateriaal, wartels, clips etc.. Met dit give-away pakket komt u niets tekort gedurende uw visvakantie!

Karpervissen met end-tackle van NTEC Tackle

Het beste aas, voor de beste resultaten… MTC Baits

De mannen van MTC Baits draaien hun aas op basis van één motto: absolute kwaliteit! Gezien de vele tevreden MTC gebruikers en de topvangsten die op het aas worden geboekt, kun u met 50kg aas naar keuze vol vertrouwen afreizen naar Frankrijk. Wordt ’t de zoete Sweet ScopeX, de bekende KR1LL of wellicht de nieuwe Response Red? Aan u de keuze… in totaal draait MTC Baits 10 verschillende smaken, dus er zit vast iets passends voor u bij!

Karpervissen met de beste kwaliteit aas van MTC Baits

Vanuit The Carp Specialist, NTEC Tackle & MTC Baits wensen we u veel succes met uw deelname, op maandag 8 februari maken we de winnaar bekend die samen met zijn vismaat geheel verzorgd op karpervisvakantie mag naar Frankrijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *