Zomer gadgets (deel 2)

carpfeeling-zomer-gadgets-deel 2

In het eerste deel van zomer gadgets kon je al vele gave gadgets zien welke ideaal zijn voor de zomer. Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Geniet dan nu van deel 2 nu de zomer nog lang niet voorbij is, veel leesplezier!

 

Advertentie:

  1. CarpLife Portable Fire Pit

Vorig jaar zagen we al eerder een gave vuurkorf van CarpLife voorbij komen en nu deze zomer zien we de vernieuwde versie. De nieuwe CarpLife draagbare vuurkorf is gemaakt van roestvrijstaal en de bodemplaat is voorzien van zacht staal. De vernieuwde vuurkorf is dan ook niet alleen ideaal om een vuurtje te stoken maar ook geschikt om op te koken. Wel heb je hier de niet bijgeleverde Ultimate Powerful Stove voor nodig welke je los kan verkrijgen bij Carplife. De vuurkorf is ook voorzien van steunen waardoor je een grillplaat kan bevestigen.

De afmetingen van de vuurkorf zijn 25 cm x 20 cm x 22 cm en wordt geleverd in een sterke weerbestendige tas. Verder heeft vuurkorf een gewicht van 3,85 kg. Houd er wel rekening mee dat de buitenkant van de vuurkorf een bruin / blauwe tint kan aannemen door de hitte. Check voor meer informatie de website van Carplife.

2. Fox Bucket Insert

De nieuwe Fox Bucket Insert is een ontwerp met drie compartimenten welke je in de Fox / Spomb 17l buckets kan plaatsen. Hierdoor organiseer je heel gemakkelijk al je tackle items en aas. Hij is voorzien van een gegoten hendel waardoor je hem gemakkelijk verwijderd. Het inzetstuk kan je op de rand van de emmer zetten waardoor je makkelijk in de emmer kan zijn. Ideaal voor stalking of kortere vissessies. Vanaf nu verkrijgbaar, check voor meer informatie de website van Fox.

3. Primus Zomer gas

Efficiënt en milieuvriendelijk, zo noemt Primus het nieuwe Zomer Gas dat onlangs is geïntroduceerd. Het betreft een speciaal voor zomerse temperaturen geoptimaliseerd gasmengsel. Deze blend van propaan en butaan is efficiënter in gebruik zodat je er in het warme seizoen langer mee kunt koken. Dat is met name interessant voor lichtgewicht kampeerders die geen onbeperkte hoeveelheid gasbusjes mee willen slepen. De meeste gasmengsels worden bij temperaturen van 15° C of hoger te krachtig waardoor het gasverbruik hoger dan nodig is. Het gas die fabrikanten tot nu toe op de markt brachten was min of meer geschikt voor alle temperaturen. Geschikt wil in dit geval zeggen dat de brander het in ieder geval doet.

Maar voor lage temperaturen heb je een mix met een lager kookpunt nodig omdat die sneller verdampt. Bij hogere temperaturen ligt de verhouding weer anders, dan is het beter als het gasmengsel een hoger kookpunt heeft. Dat laatste is dus het geval met Primus Zomer Gas, dat heeft onder zomerse omstandigheden de hoogst mogelijke efficiëntie. Je hoeft niet alleen minder cartridges mee te nemen maar het is ook voordeliger en milieuvriendelijker. De productie van alle cartridges en het gas is overigens volledig CO2-gecompenseerd. Verkrijgbaar bij M2 Bait and Tackle. 

Primus zomer gas

4. Powapacs ION

De nieuwe toevoeging van Powapacs is compact, lichtgewicht en krachtig. De nieuwe en exclusieve All-in-one Li-Po Powapac ION levert AC- en DC-vermogen waar en wanneer je het nodig hebt. Dit slanke, kleine zwarte doosje verpakt 84 watturen in een klein frame dat ongelooflijk gemakkelijk te vervoeren is. Bovendien wordt de ION geleverd met een eigen zonnepaneel om hem gemakkelijk op te laden. De hele kit weegt slechts 1,2 kg en wordt geleverd in een gemakkelijk te dragen koffer, dat is indrukwekkend!

powapacs ion

Even alle kenmerken op een rijtje:

– Draagbare voeding, met AC, QC 3.0 USB voor de voeding van kleine apparaten.
– 24000mAH 84Wh hoge capaciteit lithium batterijen.
– 1 universele 230v AC aansluiting voor universele standaard stekkers.
– Piek 95W, continu 65W.
– LED-lichtindicator, AC-stroomtoevoer, stroomindicator en foutwaarschuwing.
– 1 x QC 3.0 USB-uitgang
– 1 x Type C invoer
– Automatisch uitschakelen in 30 minuten
– Input: 15v type C lichtnet en zonne-energie.
– Overbelastingsbeveiliging.
– Overspanningsbeveiliging.
– Overstroombeveiliging.
– Beveiliging tegen oververhitting.
– Overlaadbeveiliging.
– Kortsluitbeveiliging
– Korte spanningsbescherming.
– Kortsluitbeveiliging voor de batterij.

Verkrijgbaar bij M2 Bait and Tackle voor € 179,99, check voor meer informatie de website van Powapac.

5. Shimano Sync Small Magnetic Pouch

Simpel maar erg handig! De Shimano Sync Small Magnetic Pouch is een handige mesh opberg zakje, voor bijvoorbeeld je telefoon, loodjes of ander klein materiaal. Doordat hij voorzien is van een magneet kan je hem gemakkelijk overal weghangen maar is hij ook makkelijk voor de pak. Verkrijgbaar op de website van Shimano.

6. Drinkflessen dilemma

Echte drinkflessen voor aan de waterkant zien we niet echt in de karpervisserij. Toch is het best een belangrijk iets. Niet alleen is een herbruikbare drinkfles beter voor het milieu. Ook drinken ze vaak lekkerder door de speciale dop, houden ze je drankjes warm of gekoeld en zijn ze eenvoudig opnieuw te vullen onderweg. Een regulier plastic flesje kan indeuken en al snel gaan stinken. Lees hier de review als je meer wilt weten over welke drinkflessen voor jou handig is en zijn ook nog eens per categorie geordend.

7. Anti-muggen Dome tent

Zelf zie ik me er niet in zitten,maar toch lijkt hij mij wel handig als je geen last van muggen wilt hebben. De nieuwe Dome Anti muggen tent neemt weinig ruimte in doordat de stokken opvouwbaar zijn. Ideaal als je in de open lucht wilt slapen maar je kunt hem ook in een grotere tent zetten. De afmetingen van de opgezette tent zijn 210 cm x 110 cm x 70 cm en opgevouwen 57 cm x 24 cm x 7 cm met een gewicht van 1,2 kg. Check voor meer informatie de website van Military Collectibles.

Nu de zomer nog lang niet voorbij is kunnen we zeker nog een deel 3 verwachten!

 

Advertentie:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *